2777
2789
عنوان

نظرتون درباره شغل معلم ابتدایی

211 بازدید | 28 پست

نطرتون درباره این شغل چیه؟تازه امسال قبول شدم بعضیا یه جوری ببخشید این شغلو پایین میدونن که من یه جوری میشم😐من رتبمم خیلی خوب بوده میتونستم حسابداری یا انواع مهندسیارو برم ولی خب معلمی علاقه داشتم الان بقیه یه جوری حرف میزنن هی دلهره میگیرم نکنه انتخابم اشتباه بوده😐آخه یه جوریه بقیه حس میکنن لابد منی که معلم ابتدایی قبول شدم رتبم از کسی که مهندسی یا حسابداری قبول شده لابد پایین تر بوده😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا که برای خودت زندگی کن

وقتی دوسش داری دیگه حرف مردم چه اهمیتی داره

بعدم اینکه من واقعا معلمی رو دوس دارم و به نظرم یه شغل عالیه به ویژه واسه خانم

درضمن معلم ابتدایی بودن واقعا دشواره و به یه آدم صبور نیاز داره

2804

رتبه پایین یا بالا مهم نیست. اینو واقع بینانه انتخاب کردین ؟ فقط علاقه کافی نیست. درآمدشو . محیطی که باید توش کار کنین. عاقبت اش رو خوب اگر سنجیدین گوش به حرف کسی نکنین. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خب ما الان اموزش ریاضیامون داخل فرهنگیان دو تا شون رتبه زیر۱۰۰ بودن و اومدن فرهنگیان در حالیکه شریف ...

من خیلیی دوست داشتم معلم ریاضی بشم ولیی استانمون واسه رشته ریاضی فقطط ابتدایی میخواست متاسفانه

ای بابا کی حال داره کارمند بشه اونم با این آدمهای زیر آب زن همش باید استرس داشته باشی یک پارتی دار پیدا نشه جا به جات کنند ، حالا باز بقیه کارمند اکثرا دزدی می کنند ، معلم های بیچاره فکر کنم  راه دزدی هم ندارند. به هر حال امیدوارم حالت خوب باشه.

نه تو حسابداری کار هست نه تو مهندسیا ، هزارتا یکی بتونه چیزی پیدا کنه

به نظر من معلم های واقعی معلمهای ابتدایی هستن سختی کارشون زیاده ارزش کارشون بالاست ، بچه ها تو سن خاصی هستن و چیزایی که باید یاد بگیرن حیاتیه ، دبیرستان بچه ها تو احوالات دیگه ای هستن و نقش اصلی تو درس و معدل رو بیشتر خودشون و کلاسها و ازمونهای بیرون دارن تا مدرسه و معلم با این شرایط انتخاب رشته و کنکور

ارتباط شاگرد و معلم تو ابتدایی خیلی قویه و موثر

تو کار بزرگی داری شک نکن عزیزم ، حسابی مایه بذار ، نقش بزرگی داری تو شکل دادن ذهن اون بچه ها نسبت به خودشون ، آینده شون ، مهارتهای اجتماعی و ..

این فرصت و عنایت خدا به تو هست ، به نیت خودش پرتلاش باش

عجب 
ای بابا کی حال داره کارمند بشه اونم با این آدمهای زیر آب زن همش باید استرس داشته باشی یک پارتی دار پ ...

خب مهندسی مگه واسش کار هست اونم باید پارتی داشت یا هزینه کرد تا به جایی رسید

اتفاقا حقوقش از دبیری بیشتره منم فرهنگیان هستم همین مشکلو تو جامعه دارم اصلا مردم برات مهم نباشن فقط ...

اره دقیقا انقدر از بقیه حرف شنیدم  منی که علاقه داشتم به این شغل الان هی دلهره دارم

تا یکی میگم معلمی رفتم میگه عه چراا معلمیی حقوقش کمه فلان😕

نه تو حسابداری کار هست نه تو مهندسیا ، هزارتا یکی بتونه چیزی پیدا کنهبه نظر من معلم های واقعی معلمها ...

اره دقیقا بازم مرسی حالم با خوندن پستتون بهتر شد❤❤والا انقدر از بقیه درباره این شغل حرف منفی شنیدم که حالم یطوری شده بود

2809