2777
2789

سلام دوستان من ۷ سالم بود عروسی دایی بزرگم بود بچه ها بدو بدو میکردن من هم مثل اون ها خالم رفت ب مامانم یاد ک این داره مجلس و شلوغ میکنه همون لحظه یکی از اقواممون زد تو صورت تو جمع من ب قدری ترسیدم و حالم خراب شد ک هیچ وقت اوم حال بدم رو یادم نمیره جای انگشتاش افتاد رو صورت من از اون شخص ک صورتم سیلی زد نفرت نگرفتم ولی از خالم با گذشت سال های زیاد هنوز ک هنوز نفرت دارم یعنی هر چقدر باهام خوب باشه اون لحظه اون روز از یاد من نمیره هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه دیدنی فشارم میوفته باهاش دو کلمه حرف میزنم دعوام میشه کادویی واسم مییاره زیاد واسم ارزش نداره حتی بگو طلا اون لحظه اون روز هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

خب تو ضمیر نیمه خودآگاه و ناخودآگاه تا ابد ثبت میشه و با یادآوریش اون احساسات منفی که اون زمان داشتی دوباره برات زنده میشه و تجربه می‌کنی ،انگار که تازه الان اون اتفاق افتاده .

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
خب تو ضمیر نیمه خودآگاه و ناخودآگاه تا ابد ثبت میشه و با یادآوریش اون احساسات منفی که اون زمان داشتی ...

آره دقیقا وقتی یادم میوفته اون چهرم ک صورتم سرخ شده بود تو جمع و دلم میخاست زمین دهن باز کنه برم داخلش

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دقیقا وقتی یادم میوفته اون چهرم ک صورتم سرخ شده بود تو جمع و دلم میخاست زمین دهن باز کنه برم داخ ...

ولی میدونستی باید خاله ات رو ببخشی از ته دل تا بار منفی اون خاطره از بین بره 

بخشش بخاطر آرامش خودته 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
2804
ولی میدونستی باید خاله ات رو ببخشی از ته دل تا بار منفی اون خاطره از بین بره بخشش بخاطر آرامش خودته

نمیتونم بچه هاشو خیلی دوس دارم ولی خودشو ن دیدنی فقط باهاش بحثم میشه واسه عروسیم ب مادرم اسرار میکردم فقط اینو دعوت نکن میگفت نمیتونم خواهرمه هر جا بودنی با کراهت میرم 

خدای بزرگم خودت کمکم کن