2777
2789
عنوان

میشه اسم سایت و عوض کنید بزارید فیک سایت 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
تازگیا فیک شدنشون رو شده نجلا هم که خودش تاپیک زد گفت فیکم بابای حلالم گنید و. 🤣🤣

میدونم لو رفتن منظورم اینه داستان هاشون چی بود راجب چی زر مفت  میزدن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وای منو ی بار گیر اورده بود بابام تفریحات اینجوری منو می‌برد اونجوری منو می‌برد کنترل شده بودم و مث ...

دیونه میکنن اینا ادمو یکی میگفت یه چیر اشتباه به یه باردار گفته بود من گفتم فلان اینا میگه داشت منو پاره میکرد من دکترم با توووو🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها دقیق اونو خبر ندارم بعضیافتن فیکه اخهبه سابقه نیست مه لقا و سه قلو داره هم خیلیی وقته تو سایتن

تاپیکهاش چیز غیرمعمولی نداره که نشه باور کرد عکسهای روزمره اش هم هست  چندتااز کاربراهم باهاش دوستن 

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
میدونم لو رفتن منظورم اینه داستان هاشون چی بود راجب چی زر مفت میزدن

یکی دکتر یکی شوهرش قاضیه یکی پولدار یکی عکس فیک از پینسرت میذاشته و... 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
تاپیکهاش چیز غیرمعمولی نداره که نشه باور کرد عکسهای روزمره اش هم هست چندتااز کاربراهم باهاش دوستن

بعضیا گفتن فیکه اونو خیلی خبر ندارم راستش

🙄 خدا شفا بده واقعا

باید مغزشونو بدن تعویض🤣

یکی دکتر یکی شوهرش قاضیه یکی پولدار یکی عکس فیک از پینسرت میذاشته و...

خدا بهشون عقل بده به ما هم پوول

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تو خودتم یکیشونی...

نه بابا ؟ جون تو ؟ 😂😃بگو نی نی یارم فیکه دیگه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.