2777
2789

خانما خواهش میکنم توروخدااگ‌نظرتون ب‌جداییدهست اگ‌نظرتون ب اینکه چرا باید تحمل کرد یا هرچی لطفا خواهش میکنم نظر ندین ممنون

خانمایی ک‌خیانت دیدین و ادامه دادین میشه بگید چجوری شد زندگیتون بعدش 

چجوری متوجه خیانتش شدین

میشه بگید من چیکار کنم

من ی چیزایی ازش دیدم ک حس‌میکنم‌ خبرایی هست خیلیی دلهره دارم میترسم کنکاش کنم و بدچیزای خوبی نرسم شکم ب یقین برسه هیچ‌هیچ‌هیچ‌راهی براجدایی ندارم نمیدونم حالم خوب نیست حالم بده نمیدونم بگردم و ب چیزایی ک نباید برسم وعذاب بکشم خود خوری کنم بهش بگم دعوا بندازم وقیح‌تر بشه ببینه هیچکاری نمیتونم بکنم یا بزنم خودم بدهر بودن ب نفهمیدن😣😣😣😣

فقط اونایی ک هم نظرتن باید نظر بدن!؟

تو حتی جرات نداری نظرات مخالفت رو بخونی

چه برسه خیانت شوهرتو ب روش بیاری

پس ساکت باش زندگیتو بکن و انگار ندیدی😏

کم کم زن میاره جلو روت میکنه

میگه برو بیرون در هم ببند😏

بستگی ب شخصیت شوهرت داره ازینایی ک وقتی بگی فهمیدی خجالت زده میشه و عذر خواهی و...

پس حسابی از خجالتش در بیا تهدید کن ب خانوادش بگو ابروشو ببر مهریتو بزار اجرا... و ازش تعهد بگیر و برگزد سر زندگیت

اگرم هیچی براش مهم نیس و جریح تر میشه وقتی ب زوش بیاری

ک کم کم محبت کن و حواسشو پرت کنو

غیر مستقیم بگو خیانت خط قرمزمه خواب دیدم خیانت کردی چ خواب بدی بود.. میدونم تو اینطور نیستی

بگو دوستم شوهرش خیانت کرد اونم انتقام گرفت بگو اون میگع سزای خیانت خیانته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فهمیدم اولش هرروزم شده بود گریه و غصه خوردن و ترس اینکه بگم و علنیش کنه بعد چند روز سرد شدم و تصمیم گرفتم به خودم بیشتر اهمیت بدم و نسبت ب کاراش و غرغراشو حتی دعواهاش و بهانه گیریاش عکس العمل نشون ندم الان حالم خیلی بهتره اونم خیلی بیشتر بهم توجه میکنه بیشتر ابراز علاقه میکنه ولی دیگه برام مهم نیست برا خودم پس اندازم کردم که اون محتاج من باشه نه من محتاج یه قطره محبت و یه قرون پول اون

2805
بستگی ب شخصیت شوهرت داره ازینایی ک وقتی بگی فهمیدی خجالت زده میشه و عذر خواهی و...پس حسابی از خجالتش ...

تابحال هیچ‌وقت تو این۹سال همچین چیزی ن‌شک‌داشتم‌ن تجربه ای

ولی دوستش ک‌متوجه‌شده بودم خیلییی عصبی شدم جوری  میگفتم م‌زنگ‌بزنم‌خانمش بگم‌فقط جداشو غلط کرده خیلییی عصبی بودم و‌هی  میگفتم باید باید جدا بشی حتی بری سر چهارراه لیف بفروشی ولی نمونی تو این زندگی و اینا

الان شک دارم بهش خیلیییی داره عذابم میده اون شک 

ولی کلا ادمی ک دست پیش میگیره همیشه جیغ و‌داد و عصبی و اینا ک‌من کوتاه بیام الان واقعا نمیدونم چیکار کنم 

فقط میدونم ن میتونم زندگی کنم ن میتونم حدا بشم ن میتونم بمیرم هیچی از دیشب مغزم منفجر شده 😣😣😣😣😭

من فهمیدم اولش هرروزم شده بود گریه و غصه خوردن و ترس اینکه بگم و علنیش کنه بعد چند روز سرد شدم و تصم ...

بیین اون بهم‌محبت میکنه ببخشید از لحاظ جنسی تغییری نکرده 

خیلی اپمی نیست منظم باشه ب خودش برسه و خیلی بگم اهل نظافت شخصی خیلییی زیاد باشه الان باشکی ک دارم دارم میمیرم فقط میترسم کنکاش کنم بدبخت بشم چون هیچ‌راهی برا جدایی ندارم اصن نمیدونم باید چیکار کنم😭

به نظر من اصلا کنجکاوی نکن و اولویت زندگیتم رو خودت باشه نه شوهرت ک یه وقتی خدایی نکرده ازش خیانتی دیدی مث من داغون نشی وقتی شوهرت خدات باشه و بپرستیش اگه ازش خیانتی ببینی روزی هزار بار میمیری ولی اگه اندازه لیاقتش بهش بها بدی شتباهی ام بکنه برات زیاد مهم نیست