2777
2789
عنوان

معلم دختر کلاس اولم

125 بازدید | 11 پست

این پیام خانمه 👇

سلام

ظهر بخیر

مادران عزیز

یک فایل صوتی آماده کنید که صدای خودتون باشه وبصورت ناشناس با دخترتون حرف بزنید به هیچ وجه اسمش رو توی صحبت هاتون نیارید... میخوام ویساتونو توی کلاس پخش کنم و بچه ها باید صدای مادر خورا حدس بزنند

مثلا:

سلام دختر قشنگم

ازاینکه تورودارم خیلی خوشحالم

تو باعث شدی تا زندگی م قشنگ تر بشه

من تورو خیلی دوست دارم  آرزومی کنم بزرگ بشی و به آرزوهات برسی

خانما شما هم یه مثال بزنید که من برای معلم دخترم بفرستم

چه قشنگگگ😍

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو نباید ماها بگیم

شما خودت هرچی دوست داری دخترت و همسن و سالاش بشنون بگو. مطمئناً ب عنوان یک مادر خیلی حرفا برای گفتن دارید..

همونو کوتاه بگید داخل یک ویس.

تلخ ولی عمیق..

سلام دختر نازنینم

میخواهم بهت بگویم که چقدر به تو افتخار میکنم تو همیشه با انرژی و شجاعت به جلو می روی و این برای من خیلی الهام بخش است. امیدوارم هر روز لبخند بر لبانت باشد و به آرزوهایت نزدیکتر شوی یادت باشد که من همیشه در

کنارت هستم و تو را خیلی دوست دارم.

با عشق مادرت

یا 

سلام دختر عزیزم

امیدوارم روز خوبی داشته باشی. میخواهم بهت بگویم که تو برای من خیلی خاصی و همیشه به یاد تو هستم. هر روز که به تو نگاه میکنم، احساس میکنم چقدر خوشبختم که تو را دارم. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی و به تمام آرزوهایت برسی

دوستت دارم و همیشه در کنارت هستم.

به زبان عامیانه بگو عزیزم😘❤️

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

نمیدونم این چیه که جدیدا مد شده بغض و گریه بچه هارو در میارن،الهی بگردم این کار رو با برادرزاده م کرده بودن طفلکی تو فیلم خیلی بغض کرده بود،تا مدتها کنار پدر مادرش میخوابید 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "