2777
2789
عنوان

قرضمونو نمی‌ده میخواد بره تفریح

114 بازدید | 8 پست

شوهرم سربازه حقوقش ۶ میلیونه که ۲ تومنشو قسط میده 

حالا ما میخواییم بریم مشهد پول کم داریم 

یک میلیون خواهر شوهرم قرض گرفته پس نداده میگم بگیر ازش میگه می‌دونم نداره اونم 

در صورتی که قرار بیرون می‌ذاره برا شام که کم کمش ۵۰۰ تومن خرج داره  

خیلی دهنمو درگیر کرده 

آخه ما خودمون نداریم خودشون نمی‌فهمم ینی؟؟؟ 

چجوری به شوهرم بگم اینارو بنظرتون

همینجوریه کلا شوهر خواهرشوهرم ۵۰ بهمون بدهکار بود و اون تایم شدید نیازداشتیم میگفت ندارم بعد خواهر شوهرم اومد دیدیم رفته ۳۰ تومن ژل زده ب صورتش خون خون شوهرمو میخورد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

همینجوریه کلا شوهر خواهرشوهرم ۵۰ بهمون بدهکار بود و اون تایم شدید نیازداشتیم میگفت ندارم بعد خواهر ش ...

بدیش اینه که شوهرم نمی‌خواد قبول کنه که اونا دارن 

خودش وقتی قرض داده گفته نمی‌خواد فعلا پس بدی😑😑😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدیش اینه که شوهرم نمی‌خواد قبول کنه که اونا دارن خودش وقتی قرض داده گفته نمی‌خواد فعلا پس بدی😑😑😑 ...

بهش از نیازا و خواسته هات بگو بگو لطفا دیگه قرض نده اول منم در نظر بگیر

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بهش از نیازا و خواسته هات بگو بگو لطفا دیگه قرض نده اول منم در نظر بگیر

بنده خدا خودش نخواد هم خواهر شوهرم به زور میگیره 

مثلا گفته بود برو برام فلش بگیر بعد پولشو نزده بود شوهرمو گفته نمی‌خواد بزنی فعلا

بنده خدا خودش نخواد هم خواهر شوهرم به زور میگیره مثلا گفته بود برو برام فلش بگیر بعد پولشو نزده بود ...

ب زور بگه ندارم خواهر گلم

تو نیازاتو بگو بگو گلم بااون پول فلش من میتونستم لباس زیر بخرم ک خیلی بهش نیاز دارم ولی فلش برا خواهرت واجب نبود 

هیچی نگو

امابه همسرت بگو اگردفعه دیگه بهش بگی نمیخواد بدهی من خودم به خواهرت میگم لازم داریم

بهترش اینه قسط شوهرتوببری بالا تا پولی نمونه ببخشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶