مهدویت_انقلابی مدیر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5488 عنوان کتاب دزیره | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست چقدرر قشنگ بود من همین الان تمومش کردم اشکم بند نمیادتوی دورهمی بود فکر کنم لاله اسکندری گفت این بهترین کتاب زندگیه ستاره اسکندریه، گفت اینقدر خوندتش پاره پاره شده بخاطر همین من رفتم کتابخونه گرفتمش الان فهمیدم چرا اینقدر دوسش داشته 1403/08/18 | 16:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3689 احتمالش هست.....ولی اون جمله ای که برگشت آخرین دفعه به دزیره گفت برو قبل ازینکه من احساس افسوس کن ... اینا فک میکنن ماموریت دارن برای دنیا. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5488 اینا فک میکنن ماموریت دارن برای دنیا. دقیقا .خودشم همون اول داستان اینو گفت
تولدی،دیگر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1427 ندیدم... دزیره میره پاریس دنبال ناپلئون و اونجا با یه شخصی بهتر از ناپلئون آشنا میشه و...
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5488 دزیره میره پاریس دنبال ناپلئون و اونجا با یه شخصی بهتر از ناپلئون آشنا میشه و... بله ژان باتیست من راستش عاشق اون شدم
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3689 دقیقا .خودشم همون اول داستان اینو گفت شاید تا حدی درست باشه چون هوش و استعداد زیادی دارن اما اونجا که افراط میکنن و حرف هیچ کس رو گوش نمیدن بده. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5488 شاید تا حدی درست باشه چون هوش و استعداد زیادی دارن اما اونجا که افراط میکنن و حرف هیچ کس رو گوش نمی ... بله همینطوره