2777
2789
عنوان

اکسم گفت زیباییت دائمی و همیشگی نیست 💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواست ببینه مثلا ایندت چطوری میشه با این کارایی ک میکنی

هیلی بیشعوره از من میپرسید فلانی( دوست صمیمیش) چطوره حال و احوال دوستش رو از من میپرسید 

ب نظرت فک میکنه من با اون رابطه ای داشتم؟ اخه هزار بار گفتم دوستش هم گفته که ما جاست فرند بودیم

ب نظرت منظورش از این ک گفت منتظرم ببینم ۱۰ سال دبگه کنار کی هستی چی بود

اینکه با کارایی که میکنی ببینم به کجا میرسی و کی تحملت میکنهو حاضره باهات باشه

برداشت من این بود

کاربری دست دو نفره:) 
اون پات وایسته .انسانیت کجا رفته اخه.چند سالته؟

۲۳ 

به خودم مغرور بودم فک میکردم چون قیافه خوبی دارم و رشته تخصیلیم خوبه موقعیت های خوبی واسم پیش میاد تا میشد اذیتش کردم ولی الان بعد یکسال و نیم دوسال فعمیدم هییچ کس دوستم نداره به اندازه اون ، همه واسه سواستفاده میان دورم

بهش کفتم که عوض شدم بهش گفتم عاشقشم خودش گفت منم عاشقت بودم و هستم عشق یعنی فراموش نشه ولی کاری کردی دیگه راهی نذاشتی واسه برگشت 

میگه زن خوبی واسه من میتونی باشی ولی مادر و خانم خوبی نیستی 

یعنی چی ب نظرت ؟!!!

اینکه با کارایی که میکنی ببینم به کجا میرسی و کی تحملت میکنهو حاضره باهات باشهبرداشت من این بود

میگه زن خوبی واسه من میتونی باشی ولی مادر و خانم خوبی نیستی ، میگه اصلا خانمانه رفتار نمیکنی 

یعنی چی ب نظرت ؟!!! دوستم داره؟؟!

هیلی بیشعوره از من میپرسید فلانی( دوست صمیمیش) چطوره حال و احوال دوستش رو از من میپرسید ب نظرت فک می ...

بابا مزخرف نگو عزیزم جاست فرند چ کوفتیه اونم دوست صمیمی دوست پسر