2777
2789

دوستم زنگ زده بود سوال درسی بپرسه چون قردا امتحانه 

گفت چرا صدات گرفته گفتم اره سرماخوردم 

من همیشه موقعی که سرمامیخورم ماسک میزنم کسی نگیره و با کسی دست نمیدم و حتی فاصله دار میشینم 

اینجوری نیست بیخیال باشم

بعد بهم میگه نیا فردا دانشگاه ماهم سرما میخوریم

بهش با حنده گفتم چشم عباس اقا من فردا که امتحان داریم نمیام بخاطر حرف شما کارامو ول میکنم 

نمیفهمم چشه چه طرز حرف زدنه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

حسودی میخاد امتحان و نیای

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش زیاد مگه دبستان 

من اینجاشو بدم اومد که زنگ زده سوال درسی بپرسه و با پررویی اینو گفته

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
من ازینجا بهم برخورد تروخدا یطوری ضایعش کن

دیگه جواب سوالاشو ندادم 

نمیدکنم چطور واسه جواب سوال دادن و جزوه فرستادن اینا خوبم ولی موقع مریضی جای اینکه یه کلام بگه ایشالا خوب شی و اینا میگه نیا

روش زیاد مگه دبستان من اینجاشو بدم اومد که زنگ زده سوال درسی بپرسه و با پررویی اینو گفته

لابد فردا بری کلاس میگه استاد اجازه فلانی سرما خورده اومده امتحان بده😬

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
روش زیاد مگه دبستان من اینجاشو بدم اومد که زنگ زده سوال درسی بپرسه و با پررویی اینو گفته

ببین همیشه ازم سوال میپرسه جزوه میگیره 

خودش نصف کلاسارو میپیچونه نمیاد 

اخر ترم همیشه میگه این رو توضیح بده حتی سر یه درس یه روز کامل تو کتابخونه دانشگاه داشتم باهاش کار میکردم تا یاد بگیره 

ببین همیشه ازم سوال میپرسه جزوه میگیره خودش نصف کلاسارو میپیچونه نمیاد اخر ترم همیشه میگه این رو توض ...

عزیزم اگه بگم تقصیر خودته که بدت میاد 

بهش رو دادی پررو شده حد و حریمی برای خودت مشخص کن بهش رو نده