2777
2789
عنوان

کسانی که رانندگی بلدین میشه بیاین

516 بازدید | 38 پست

من تازه دارم رانندگی میکنم وقتی میخوام دور بزنم یا از سرعت گیر رد بشم یا وارد کوچه بشم کلا با دنده دو میرم نمیتونم هی کلاج دنده عوض کنم برای ماشین مشکل پیش میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خب عزیز یه کلاج و یه دنده معکوس خیلی ازت وقتی نمیگیره ها 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)

اگر سرعتت متناسب دنده باشه عیب نداره‌. ولی معلم من می‌گفت برای دست انداز سرعت ۲۰ بیشتر نباشه

بعد تو کوچه اگر سرعت رو کم نکنی ممکنه کنترل از دستت در بره. اگر هم سرعت رو کم کنی دنده عوض نکنی بله ماشین خراب میشه 

آره منم دنده ۲ رفتم یهو ماشین جلوم اومد رفتم تو جدول 

قبل از رسیدن به سر کوچه دنده یک بزن 

لحظه دور زدن تو کوچه کلاج ته بگیر فرمان بچرخان البته یک زره گاز هم داشته باش که خاموش نکنی داخل کوچه شدی کلاج آهسته بیار بالا

2809