2777
2789
عنوان

مادرم خیلی دوست داره با خواستگارم ازدواج کنم ناراحت میشم دلشو بشکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 111 پست

تو زندگی زناشویی جای هیچ دلسوزی و عذاب وجدانی نیست به نظر من فقط با منطق انتخاب کن برای ناراحت نشدن مامانتم بگو ظاهرشو نمی‌پسندم و چون طلبه‌س به مشکل می‌خوریم بعدها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج حرف تمام زندگیت تا ابده و اگه کج بری اصلاحش بسیار بسیار سخته و ناراحتی که بعدها بابت اشتباهت برای مادرت درست میشه هزار برابر از ناراحتی الانش بیشتره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
بهونه بیار خب

میگم با طلبه نمی تونم از طرفی هم پسره و خانواده اخلاقا واقعا خوبن میترسم بعداً یه پولدار بد اخلاق نصیبم بشه یعنی یه عمر همسایه بودیم یه چیز بد ازشون ندیدیم در این حد

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اینقد تاپیک دروغ دیدم نمیدونم کیو باور کنم کیو نه دیگ ن کسیو راهنمایی میکنم ن دلم برا کسی میسوزه

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

عزیزم زدواج از روی ترحم نسبت به هرکسی غلطه

ممنون عزیزم 🤍🤍

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

وااا ازدواج رو دروایسی بر نمیداره 

پس فردا خدا نکرده به مشکل بخوری مادرت نمیگه برگرد بدون رودروایسی میگه بمون و بساز 

بعدشم من پسر خاله خودم طلبست خانمشم حوزویه ولی با این حال خانمش خیلی اذیته

خوب اگه واقعاآدم خوبیه جواب بده..آدم خوب اونم تواین دوره زمونه پیداکردنش سخته ..بعدکنارمادرت باشی که خیلی خوبه .من الان خودم جای غریبم بخدا هرروز میگم کاش کاش باگدای محله مون ازدواج میکردم به خانواده نزدیک بودم بهتراز دوربودنه..باز این زندگی و آینده ی خودتونه ولی خوب فکراتوبکن بعدتصمیم بگیر

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان منم سر اینکه شوهرم اینا دور بودن محل زندگیشون از ما خیییلی مخالفت میکرد میگفت باید تو همین محل باشی ولی من آخر کارخودمو کردم پشیمونم نیسم😅

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

یه احظه همسایگی و رودروایسی رو بزار کنار ببین نظرت در مورد خود اون ادم چیه

والا از نظر تیپ و قیافه و اخلاق خوبه 

امامن تیپ اسپرت تر دوست دارم 

از طرفی میگم نکنه این حسم نیجریه و بعداً نظرم عوض شه