2777
2789

یه کم میخوام باهاتون حرف بزنم جز اینجا کسی ندارم باهاش حرف بزنم ،توی سرم پره فکر و خیال 😔

چند سال پیش عمه و ها و عمو ها هر روز هر روز با پدر بزرگم دعوا راه مینداختن که ما مستاجر هستیم و باید سهم ارثمون بدی . بابا بزرگمم گفت قدیم پدر مادرا میمردن بعد بچه ها ارث تقسیم میکردن ، بزارید بمیرم بعد اینجوری کنید . خلاصه بعد کلی دعوا و بی احترامی ،پدر بزرگم سهمشون تقسیم کرد داد . البته بابام چیزی نگرفت ازش ،بابا بزرگم گفت اونا گرفتن توم باید بگیری ، به بابامم سهم داد .اون موقع من و داداشا ، ۱۵ ،۱۷ ۱۰ ساله بودیم ، بعد چند سالی گذشت و بابام اون پول سهم خودشو داد یه زمین خرید ،وسط زنگ زدنامون مامانم خبرشو بهم داد ، یه مدت گذشت گفت داداشت دعوام کرده گفته چرا به آبجی گفتی زمین خریدیم ،قرار نیست اون بفهمه چرا باید بفهمه تو زندگیمون چی میگذره ؟؟باز چند سالی گذشت بابام اون زمین فروخت زد تو کار نمایشگاه ماشین ،باز مامانم خبرشو بهم داد ،و بازم داداشم دعواش کرده بود که چرا به آبجی گفتی ؟؟بعد اون جریان مامانم میگفت مثلا نهار بخوریم شام بخوریم ،با تیکه کنایه بهم میگه اینارم برو به آبجی بگو ... خلاصه امسال بابام نمایشگاه ماشین جمع کرد و دوباره زمین خریده ،داداشم گفته بزن به نام من ،اگه به اسم خودت بخری ی ا ر ا ن ه قطع میکنن ،بابامم ساده به نام داداشم زمین رو خریده.این دفعه مامانم قایمکی به من گفت و داداشم نمیدونه من خبر دارم . 

دختر دومم  دنیا اومد ،بابام گفت کادو بهش نمیدم ولی عوضش براش یه مقدار پول میزارم خرید فروش ماشین میکنم تو نمایشگاه ،سودش میدم بهت یه تیکه طلا بخر (البته این ایده مامانم بود وگرنه بابام خسیسه از این کارا نمیکنه مامانم زورش کرد ) خلاصه نمایشگاه ماشینو جمع کرده گفت کل پولت میدم بهت ،دیگه ،دیگه من نپرسیدم پولش چقدره ،یه روز مامانم زنگ زد گفت پولت داداشت گفته پول آبجی ۳۰ میلیون میشه منم اولش تعجب کردم ولی هیچی نگفتم . بعد یه روز بابام گفت شماره کارتت بفرست پولت بدم . بعد دیدم ۸۰ میلیون ریخته حسابم .زنگ زدم بابام گفتم زیاد ریختی که گفت نه ۸۰ درسته ، بعد مامانم زنگ زدم یه جوری حرف میزد انگار نمیتونست حرف بزنه .گفت مبارکت باشه دیگه .خلاصه بعد یه روز زنگ زد  کلی فوش داداشم داد الهی فلان بشه بیسان بشه ،شده بلای جون ما ، به من دروغ گفته که منم به تو بگم ۳۰ تومن ، خواسته باباتو راضی کنه ۳۰ بهت بده .باباتم قبول نکرده گفته ۸۰ میشه میدم بهش. نمیدونید چه حالی شدم 😔

.این همه گفتم بگم نظر شما چیه ؟چرا داره اینجوری میکنه ترسیده منم مثل عمو هام و عمه هام بگم سهم میخوام یاچی ؟؟اخه من تا حالا ازشون چوب کبریتم نخواستم .بابام حتی جهیزیه درست حسابی برام نخرید چند سال سرکوفت بهم زدن خانواده شوهرم .

گذشته از اینا مامانم میگه بهت چیزی بدم میگه چرا بهش دادی ،مثلا مامان پارچه یا یه دکوری چیزی بخره بهم بده داداشم دعواش میکنه .

خیلی دلم گرفته . تاپیک قبلیمم بخونید میفهمید چه شمر زمانه ای داداشم 😔

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عزیزم داداشت ژن عموهاتو به ارث برده 

دنبال مفت خوریه

داداش منم همینه بی عرضه وپرتوقع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر و مادرت ساده ان که به حرف داداشت میکنن

اونا باید عدالتو برقرار کنن

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

2804

مقصراصلی پدر و مادرتن نه برادرت!همون اول زده بودن تو دهنش که تو این مسائل دخالت نکن کار به اینجا نمیرسید ولی خب متاسفانه بعضی خانواده ها فکر میکنن پسر تربیت لازم نداره فقط باید تحویلش بگیرن

من خواهرم با مامانم جفت و‌جوره

طوری که مامانم خونه ای که با ارث‌پدریش خریده بود زد بنام خواهرم

بابام هم عاشق داداشم هست و همه چی بنامش زده

از منم مخفی میکنن چون من غربت زندگی‌میکنم

و فقط حق دارم تلفنی احوالشون را بپرسم

گاهی اوقات آدم میگه خواهر و برادرای آدم میشن پشتش

بعد می بینی جز حسادت کاری بلد نیستن

دیگه حسودی می کنه بهت دیگه ،چه میشه کرد شانست همینه

حالا جای شکرش باقی است که مامانت دوست داره و بهت میگه چی به چیه

قدر مادر و پدرت رو بدون و بیخیال داداشت و رفتارای زشتش بشو

برادرت هست راه دوری نرفته که غریبه که نیست بزار اون ببره انگار تو بردیهمین ۸۰ تومن هم خداراشکر کن ان ...

😐😐😐😐😐

چی چیو انگار تو بردی

همین برادر زن بگیره از هفت پشت غریبم غریبه تر میشه

باید موقع تقسیم عدالت و رعایت کنن دیگه

لاااایک نکنننن😤

به نظرم اینطور آدم ها مثل داداشت فکر می کنن که زرنگ هستن هر چی از پدر و مادرت بکنه رو جای دیگه باید پس بده

منم با یکی از کاربرا که گفته بود پدر و مادرت باید بزنن دهنش موافقم ولی دیدم بعضی از این مدل بچه ها خیلی پرو رو هستن و اصلاح ناپذیر هستن و بالاخره زهرشونو به آدم می ریزن

اشکال نداره برادرش هست غریبه که نیست به نظرم یه تبریک به داداشش بگه و ماجرا را تموم کنه خوب نیست آدم ...

چرا بنظرم یسری کاربرا اومدن سایت که فقط بقیه رو حرص بدن و دعوا راه بندازن، انگار که سیاست سایت اینجوریه و میخوان بازدیدا رو ببرن بالا😑😂😂

لاااایک نکنننن😤
2809