2777
2789

نوزادم۲۰روزشه شبا شیرخشک روزا شیرخودمو میدم 

شبا خیلی گشنه میشه یعنی هربار که بیدار میشه نزدیکه ۹۰سی سی شیر میخوره بعضی موقع ها هم۱۰۰سی سی بعدشم دل درد اروغ هم میزنه ولی بی تابی میکنه و بازم شیر میخواد اینقدر میخوره تا بالا بیاره چیکار کنم اگه بهش ندم دستشو میخوره و گریه میکنه دیشب که کل شیرو از دماغ و دهن بالا اورد بعدش اروم شد و خوابش رفت

کسی راهی بلده

این۵امین کاربریمه 😉

از معده شه رفلاکس یا برگشت اسید

ببرش دکتر 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستونک.شیر arبهش بده برا رفلاکس

یعنی رفلاکس داره؟؟صورتش هم دونه زده دکتر گف شیر ahبهش بدم حالا کدومو بخرم بالاخره

به دکتر گفتم اینجوریه ولی اون روز بالا نمیاورد و بیتابی نمیکرد دکتر گف طبیعیه 

این۵امین کاربریمه 😉
یعنی رفلاکس داره؟؟صورتش هم دونه زده دکتر گف شیر ahبهش بدم حالا کدومو بخرم بالاخرهبه دکتر گفتم اینجور ...

اره دیگه..اون شیر هم سیرش نمیکنه...اون دونه ها هم تا سه ماهگی عادیه‌.arبهش بده 

اره دیگه..اون شیر هم سیرش نمیکنه...اون دونه ها هم تا سه ماهگی عادیه‌.arبهش بده

arبخرم و شیرخشک رو سبک تر درست کنم بهتر نیس؟؟حس میکنم هر۳۰سی سی یه پیمانه خیلی سفت میشه

این۵امین کاربریمه 😉