2777
2789

سلام خواهرا من خیلی حالم خرابه همه وجودمو استرس گرفته همشم به خاطر نازایی منه😭😭

ما ۵ سال عروسی کردیم و من تنبلی تخمدان دارم و وزنم بالاس هرجا میرم دکتر میگه باید وزنتو کم کنی اما بخدا به جون بابام که عزیز ترین آدم زندگیمه نمیشه نمیتونم استپ وزنی کردم ذهنم درگیر این شده که برم یواشکی شوهرم بوتاکس معده کنم چون نمیزاره میگه میترسم اتفاقی برات بیوفته منم تو دلم میگه اتفاق بد اینه که تو ازم بچه میخوای و من نتونستم بیارم😭😭

شوهرم هم یه ۶ ماهی بود بهم ریخته بود اوضاعش بردمش دکتر سونو و آزمایش گفت مشکی نداره و خداروشکر خوبه فقط مشکل اصلی منم که خیلی میترسم آخه این ماه دکتر بهم گفت فولیکولات تغییری نکرده و بهم دوفامد داد گفت اگه باردار شدی که هیچی ولی اگه پریود شدی اول پریودی بیا من به شوهرم گفتم که دکتر گفت اوضاع خوبه این ماه فقط رابطه داشته باشین تا بچه دار بشین الان شوهرم بهم گفت ما که اوضاعمون خوبه رابطه هم که به موقع داشتیم لابد یه فندوق تو دلته و از این حرفا که من بیشتر استرس میگیرم اینا رو میگه 

یعنی شده کسی با فولیکول کوچیک و قرص دوفامد باردار بشه؟؟😭🥺

ببخشید خیلی حرف زدم ذهنم پره اعصابمم خرابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
متوجه نشدم مشکل چاقیته یا باردار شدن

چاقی باعث شده باردار نشم البته خیلی هارو میشناسم بیشتر من بودن باردار شدن ولی دکترا بهم میگن وزنتو کم کن باردار میشی ولی نمیتونم

چ اقداماتی واسه لاغری انجام دادیبرای تنبلی تخمدانت رژیم اصلاح سبک داشتی

فیتنس میرم ...صبح  تا ساعت ۳ کارم ۵ هم فیتنسم تا ۶ خودم هم شیرینی جاتو کم کردم چندماهه ولی دریغ از ۱ کیلو

چاقی باعث شده باردار نشم البته خیلی هارو میشناسم بیشتر من بودن باردار شدن ولی دکترا بهم میگن وزنتو ک ...

آهان فهمیدم گلم 

شما سعی کن رژیم بگیری کنارش ورزش هم بکن باشگاه بدنسازی تونستی برو اگه هم امکان رفتن به باشگاه رو نداری برنامه نصب کن از روی گوشی ورزش کن 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

2809