2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 123 پست
واقعیت.ادمب که تو این سن ازدواج کرده و همین اول کار خیانت کرده مشخص که بعدش قرار چی بشع.

آخه طبیعی هم هست یجورایی پسری که هنوز 20 و خورده ای سالشه آماده ی تعهد کافی نیست به نظرم

آخره صبر سبزه🌱
تخم مرغ رو نفهمیدم

خواب تخم مرغ نشونه بارداریه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیت.ادمب که تو این سن ازدواج کرده و همین اول کار خیانت کرده مشخص که بعدش قرار چی بشع.

میتونی مودبانه تر بگی  خیلیا هم ۲۷_۲۸سالگی ازدواج کردن شوهراشون خیانتکارن  اونم با کی با دخترای ۱۸ _۱۹ساله

آخه طبیعی هم هست یجورایی پسری که هنوز 20 و خورده ای سالشه آماده ی تعهد کافی نیست به نظرم

همین.این سن ازدواح نیست.مخصوصا برای مرد.دخترم ۲۵به بعد.زندگی خودش بزار اتیش بزنه.

2805

حالا هی بیاین تو دلمو خالی کنید دخالت بیجا شوهرم پاییندمه خداروشکر خانواده خوبی دارم پشتم هستن و همچنین خانواده همسرم به شدت خوب و عالی هستن و هوا دارم هستن همیشه حق بهم میدن و هوادارم هستن پس چرا با وجود اینطور خانواده هایی نتونم پیشرفت کنم و بچه دار بشم

میتونی مودبانه تر بگی خیلیا هم ۲۷_۲۸سالگی ازدواج کردن شوهراشون خیانتکارن اونم با کی با دخترای ۱۸ _ ...

بله هستن چون ذاتشون خراب.مودبانه گفتم.اما نمیتونی از بچع ۲۰ساله انتظار تعهد و زندکی مشترک داسته باشی.اینا عقل ندارن والدینشونم ندارن؟؟

عزیزم اگر رو حساب دخالت نمیذاری

حتما تحت نظر پزشک باردارشو

۳ماه قبل بارداری باید آزمایش بدی ک مشکل کم خونی نداشته باشی چون باردار بشی تا ۳ماه نمیتونی قرص آهن بخوری

فولیک اسید ویتامین دی و قرص آهنتو حتما با مشورت پزشک شروع ب مصرف کن

رژیم اصلاح سبک داشته باش

البته بهتر بود تا ۱۸سالگی صبر میکردی چون زایمان زیر ۱۸ معمولا برای مادر عوارض داره ولی شما عجله داری حداقل به متخصص زنان مراجعه کن قبل بارداریت

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
یسال دیگه ک اومدی تاپیک زدی شوهرم تو بارداریم خیانت کرده چهارتا حرف خوب ازم میخوری.داریم جای مادرو خ ...

بچس چه توقعی ازش داری  بیخیال بابا بعضیا باید سرشون به سنگ بخوره البته شایدم تاپیک فیک باشه مثل زهرا وپسرخالش نجلا گربه ملوس و هزارتا دروغگو دیگه

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

عزیزم اگر رو حساب دخالت نمیذاریحتما تحت نظر پزشک باردارشو۳ماه قبل بارداری باید آزمایش بدی ک مشکل کم ...

ممنون از دلگرمی و دلسوزی تون چشم حتما ممنون که گفتید

بچس چه توقعی ازش داری بیخیال بابا بعضیا باید سرشون به سنگ بخوره البته شایدم تاپیک فیک باشه مثل زهرا ...

به نظر من که چرت محض.اخه میگی باز نمیفهمه.به هرحال واقعیتم باشه زندگی خودش.اتیشش بزنه.ما که قرار نیست چیزیمون بشع.خودش قرار بسوزه و بچه هایی که قرار باعث پیشرفتش شن.

2809