من حدود ۶,۷ماهه تو اقدامم بعد نزدیک دوهفته ورزش رو شروع کردم میرم کلاس فیتنس بعد امروز دومین روزی هست که عقب انداختم من همیشه سر تایم میشدم بعد به نظرتون تست بزنم یا نه چون میترسم اگه یه درصد حامله باشم تو ورزش اتفاقی بیفته اخرین تست هم یه ماه پیش بود زدم منفی بود نمیدونم بزنم یا نه چون بعد از تست اگه منفی باشه خیلی تو روحیه و حالم تاثیر بدی میذاره نمیدونم چیکار کنم ،بعد اینم بگم این چند روزه خیلی داره نشونه میاد برام نمیدونم چه جوریه مامانم خواب دیده بچه دارم ،تازگیا یه جفت کبوتر اوردیم تو خونه مون شوهرمم خواب دیده کبوتر ها تخم گذاشتن ،خودمم دیشب خواب دیدم یدونه پسر به اسم یاسین دارم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه اگه بدونه باردارم راه میاد باهام مشکلی نداره چون دوبار آزمایش دادم منفی بود میگه
چون سنتو متوجه شدم دارم بهت میگم تو هم مثل خواهر من سنت پایینه ازدواج کردی اشکال نداره مبارک باشه برو به عشقو حالت برس زندگی کن مزه زندگیو بچشی بچه الان بیاره خلوت دونفرتون کنسله راحتیت کنسله همش در گیر بچه باید باشی بجای جوونی کردن ،ورزش کن برای تناسب اندام خودت حسابی به خودت تغذیت برس تا هجده سالگی حسابی رو فرم بشی هم خلوت دونفرتون زود از بین نرفته هم یه مادر قوی تر میشی از نظر فیزیکی چون زیر ۱۸سال سخت و خطرناکه زایمان برات ،عحله نکن بزار همه چی به موقع باشه ،تازع اون موقع ذهنت بیشتر باز میشه میتونی یه مادر بهتر باشی برای نگهداری از بچت