2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که پنج سال اقدام بودم از عالم و ادم زخم زبون خوردم میخواستم برم آی وی اف فهمیدم باردارم 🥺 ...

آخی عزیزم خداروشکر🥺💝😍من سنم زیاده وگرنه اگه ۲۵سالم اینابود۱۰سالم صبرمیکردم حرف مردمم به یه ورمه ۳۵سالمه نهایت تا۴۰وقت دارم😔

کاش بچه‌رو مانع زندگی مون نبینیم ،وسیله پیشرفت خودمون بدونیم

خب الان درستو خوندی؟

چه پیشرفت هایی با بچه داری میخوای کنی؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

[QUOTE=359805281]آخی عزیزم خداروشکر🥺💝😍من سنم زیاده وگرنه اگه ۲۵سالم اینابود۱۰سالم صبرمیکردم حرف مردمم به یه ورمه ۳ ...[/QUOT

ممنونم عزیزم ایشالا همچین سوپرایزی بزودی نصیبت شه 😍 🌹 

دیگه بایدبری اگه سنت زیاده

اره باید برم ۳۶

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاش بچه‌رو مانع زندگی مون نبینیم ،وسیله پیشرفت خودمون بدونیم

دقیقا توی این سن که تو داری، بچه داری باعث پسرفتت میشه گلم. ماها تجربه داریم که بهت میگیم.وگرنه نه تو رو میشناسیم نه تو قراره با بچه ت بهمون اسیبی بزنی . تو از مضرات بارداری توی سن پایین چیزی نمیدونی ...یه کم سرچ کن . والا ما هیچ پیشرفتی توی زندگی پدر و مادرمون بعد از تولد خودمون ندیدیم 

2810