2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 123 پست
تو خودت هنوز بچه ای ، دختر به خودت اهمیت بده خیلی وقت داری واسه بارداری، از زندگیت لذت ببر ،همین ور ...

تازه شوهرشم امکان داره خیانت کنه بهش.

یعنی چهار پنج سال دیگه با اشک و اه و گریه تاپیک میزنه بیست سالمه با دوتا بچه شوهرم خیانت کرده نمیدونم چ کنم پشتوانه هم ندارم دوتا هم بچه دارم.

بعدم میگه کسی نبود راهنماییم کنه بچه نیارم بچه هامم ناخاسته بوده.

زیاد دیدم تو نینیسایت.

نمیزارن چنسال بگذره ببینن اصلا این مرد مرد زندگی هس یا نه،زود میخوان بچه بیارن.اکثرا هم بخاطر رقابت با جاری و دخترخاله و دوست و...

خدا ب خیر کنه با تفکرات دخترای نسل جدید

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

میشه خواهشا دیگه انقد به سنم گیر ندید خودم میدونم زندگی خودمه من سر یه چیز دیگه ازتون نظر خواستم چطور به خودتون اجازه میدید انقد دخالت کنید بعدم چرا بچه رو مانع پیشرفت میدونید ، چرا یه ذره وسیله پیشرفت نمیبینید بعد من خودم یکی از رفیقام الان 28سالشه مادر 4تا فرزنده مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی هم گرفته استاد دانشگاه هم هست بعضی وقتا خدا یه نعمت هایی میده بهت که فقط باید شکرش به جا بیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه تاپیک عجیبی امیدوارم سرکاری باشه

۱۶ سالته خودت بچه‌ای، همسرت خیانت هم کرده ولی جای اینکه اول ب زندگیت ثبات بدی دنبال اینی یه بچه رو وارد این زندگی‌کنی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه تاپیک عجیبی امیدوارم سرکاری باشه۱۶ سالته خودت بچه‌ای، همسرت خیانت هم کرده ولی جای اینکه اول ب زند ...

درمورد بحث خیانتم بگم که حل شد و باهم حرف زدیم و الان زندگی مون رو به راهه لطفاً تمومش کنید

چه تاپیک عجیبی امیدوارم سرکاری باشه۱۶ سالته خودت بچه‌ای، همسرت خیانت هم کرده ولی جای اینکه اول ب زند ...

فکر میکنه بچه شوهرشو پایبند ب زندگی میکنه.

نمیدونه چ چاهی داره برای خودشو اون بچه ی بیگناه میکنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
تست بزن عزیزم توکل ب خدا هیچی نمیشه ان شاءالله هرچی خیر و صلاحه برات رقم بخوره نگران ورزش و فیتنسم ن ...

ممنون از دلگرمی تون کاش بعضی ها بفهمن نباید سر بکنن تو زندگی بقیه و همچی بگن 

2810