2777
2789
عنوان

عمیقا احساس تنهایی میکنم

64 بازدید | 8 پست

چندین ساله که نتونستم برم تو رابطه.هرکس که ذره ای بهم امید داد ،اخرش یه ادم عوضی درومد که فقط دنبال س،ک،س بود...

دوست هم ندارم با اینکه اخلاقم خیلیییی خوبه و خیلی سریع جوش میخورم با جمع ولی دوست دختر که بتونم باهاشون وقت بگذرونم ندارم

شاید تو ۱۸ سالگی که توی همین شرایط بودم فکر میکردم در استانه ۲۷ سالگی،دیگه تنها نیستم ولی هنوزم دقیقا همون شرایطه

چرا چیزی تغییر نمیکنه برا من؟

کاش میتونستم شرایطو تغییر بدم

منم مثل توهم با این تفاوت که ۱۶ سالمه دوستم دارم فقط رل ندارم احساس میکنم نیاز های عاطفیم برطرف نمیشه در صورتی اهل جینگولک بازیم نیستم  همه پسراهم که دنبال کارا  خاکبرسرین

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من متاهلم خیلی خیلی تنهام جدا غذا میخوریم جدا می‌خوابیم باهم بیرون نمیریم بچه دارم نمیشه درمان نمیکنه خیلی تنهایی این جوری بدتر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی خودش یه چالش بزرگیه ازدواج هم یه چالش بزرگتر معلومه آدم باید بترسه ایشالله به مراد دلت میرسی همین روزا

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
2805
منم مثل توهم با این تفاوت که ۱۶ سالمه دوستم دارم فقط رل ندارم احساس میکنم نیاز های عاطفیم برطرف نمیش ...

یه نصیحت اگه بخام بکنم بهت،اشتباهی که خودم کردم و مث سگ پشیمونم،چارچوب داشته باش ولی خوش بگذرون.تو رابطه عاطفی نرو ولی رفیقای خوب پیدا کن و باهاشون برو بگرد و خوش بگذرون

من متاهلم خیلی خیلی تنهام جدا غذا میخوریم جدا می‌خوابیم باهم بیرون نمیریم بچه دارم نمیشه درمان نمیکن ...

خب اگه باهم تفاهم ندارید جدا شو بچه هم نداری راحت.خیلی از زوجا به انتخاب خودشون نمیخان بچه دار شن پس بچه دار نشدن یه ضعف نیست.برو سرکار و مستقل شو

یه نصیحت اگه بخام بکنم بهت،اشتباهی که خودم کردم و مث سگ پشیمونم،چارچوب داشته باش ولی خوش بگذرون.تو ر ...

چهارچوب دارم ولی دنبال رابطه عاطفیم 

من با ۲۷ سال سن چونکه چارچون دارم سینگلم!پسرا همشون دنبال س.ک.س هستن و تا کلا تا بفهمن دختر چارچوب د ...

من دنبال رابطه جدیم نه الکی سسکس چیه نه بغل نه بوسه هیچی چهار چوب من در حد دست دادن فقط شاید بزاره 

ولی الان ازدواج سنتی خیلی کم شده دلم یک رابطه خوب میخواد عاشقانه