2777
2789

اسی منم مشکل تورو دارم 

دوتا دارم ،یکساله کلید کرده رو سومی ، هر روز میاد میگه نوزاد دیدم اِل شدم بِل شدم ، تو هر جمعی تا بچه میبینه یا حرف از بچه میشه یا خبر بارداری کسی رو میدن شروع میکنه مخ منو خوردن ، جلو همه میگه به زنم میگم بچه بیار نمیاره بخدا آب میشم از خجالت ، انقدر بیشعوره صد دفعه بهش گفتم این مسائل خصوصیه تو جمع مطرحش نکن گوشش بدهکار نیست ، دیگه کل فامیل میدونن بچه سوم میخواد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اره این فامیل ما عمل کرد تودشو برداشت بعدم برابعد عمل دکتر گفت هیچ چیزی مثل شیر دهی بدنتو پاک نمیکنه ...

اخه آدم دلش نمیاد 

من قبل توده سینم  به فکر بچه سرم بودم الان به خاطر توده منصرف شدم

من پسرام بزرگن ۱۴و۱۱سالشونه خودمم سنم خوبه ۳۰سالمه

دلم به شدت دختر میخواد ولی خوب منتظر جواب نمونه سینم هستم فعلا

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه آدم دلش نمیاد من قبل توده سینم به فکر بچه سرم بودم الان به خاطر توده منصرف شدممن پسرام بزرگن ۱۴ ...

عزمزمه توکلت به خدا باشه من کرمانشاهم واین فامیل ما وقتی متوجه شد که توده داره رفت عمل کرد بعدم شاید به ۴ ماه نکشید که باردار شد وقتی گفتیم خطرناکه چرا اینکاروکردی اصلا برا خودت هیچی برا اون طفل معصوم بده گفت که نه ودکتر گفته بچه بیار ودکتر گفته که رشد جنین وارداتی تمام توده ها رو از بین میبره وشیر دهی هم بدنتو پاکسازی میکنه خودمم بعدا تو طب سنتی فیلم دیدم که دکتر خیراندیش میگفت که خانوما با فرزند آوری مدام اندام زنانشون رو از توده وکیست پاک میکنن واین ی نعمته که خدا برا خانوما قرار داده اصلا با عقلم جور در میاد قدیما که مادراشون ۵ تا ۶ تا بچه داشتن  سالم بودن وبه موقع هم یائسه میشدن ولی الان همه دنبال یکی دوتا بچه هستن ومدام درگیر کیست تخمدان وتوده سینه میشن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم برو یه آمپول بزن برا جلوگیری بعدم بگو باردار نمیشم ولت کنه

چه گیری افتادیم ما زنا...همه بدبختیش با ماست اونا تصمیم میگرن بیارن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
2805

الان ۳۵ هستی

اگر سنت بگذره شوهرت هنوز بچه بخواد دیگه کاریش نمیشه کرد

بیار یه بچه دیگه

شیرینی زندگیه

خودتم سن نداری.بچه هاتم بزرگن و کمکتن

مگه چه اشکالی داره سه تا بچه؟

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

سر دو تا قبلی کمک. کرد؟ 

بعد الان جهاز وخونه ی اینده ی دختر و.پسرشو اماده کرده؟ 

خودتونم هییییچ کم و. کسری تو زندگی ندارین؟ 

با وضعیت هوا و. کم آبی و جنگ و اینام مشکلی ندارین؟ 

اگر همه ی اینا اوکیه به فکر سومی باش

وای پس چرا شوه  من برعکسه ۳۸ سالشه من ۳۲ .بچه نداریم. مادرش انقدر میگه بچه بیارید .میگه من بچه بیارم از گرسنگی میمیره .حالا وضعمون بد نیست خونه و ماشین از خودمون داریم با حقوق معمولی 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
چ جالب ک شوهرتون راجب بچه دارشدن باهاتون حرف زده شوهر من خودش اقدام کرد و همشم مواظب بود من نرم قرص ...

واس من اصلا حرفشو نمیزنه نداریم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

برای بچه سوم اگر این شرایط رو دارین اوکی :

یه خونه حداقل سه خوابه

ماشین شخصی برای خودت

هفته ای یکبار کمکی و پرستار بچه تا تایم ازاد واسه خودت داشته باشی 

مقدار پول ماهانه هم باتوجه به سبک زندگیت بیشتر کنه

یه جلسه مشاور خانواده هم باهم برید

صحبت کن و بگو این شرایط رو سر یکسال جور کن تا بریم اقدام

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

دیروز منو همسرم دقیقا داشتیم در مورد همین موضوع صحبت میکردیم دوست همسرم تک فرزنده سوال داشته باشه دوستاش جایی گیر باشه دوستاش حتی خیلی وقتا خجالت میکشه مشکلی که داشته باشه ماچهار نایین خانواده همسرم پنج تا جایی گیر باشیم خدایی نکرده چیزی باشه زنگ میزنیم یکی از اعضای خانواده به غرببه رو نمی‌زنیم 

در حسرت مادر شدن .........
2809