2777
2789

سلام خانما ❤️‍🩹

جالب ترین داستان عبرت انگیز، درباره‌ی تبعیض بین جنسیت فرزندان رو که شنیدید یا دیدید رو به اشتراک بگذارید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

هرکیو دیدم بین دخترو پسر فرق میزاره و پسر درست بوده پسرش ناخلف و دردسر ساز از اب درومده که خیلیاشون دست روشون حتی بلند میکنن و بهشون فحش میدن

دیگه درس عبرت از این بالاتر؟!

داستان بقیه چرا تا زندگیای خودمون هس؟ از اول اونایی که پسر دوست داشتن به بدترین نحو‌ احساساتشون‌ رو ابراز کردن به مایی که هیچ دستی توس جنسیتمون‌ نداشتیم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

مثلا مادربزرگم خدابیامرز عاشق پسرا و عروساش بود و دخترا رو کنیز اونا میدونست

تو دو سال اخر عمرش پسرها و عروسها به زیبایی باطنشون رو بیرون ریختن که البته طبیعیه باطنی که با پول حروم ارث بار اومده باشه شیطانی میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

شوهر خالم پسر میخواست

ولی خالم ۵ تا دختر آورد

شوهره خاک تو سر رفت زن گرفت

بعد خالم دوتادپسر به دنیا آورد که ای کاش هیچوقت نمیاورد

به شدت خلافکار و وحشتناک

آدم میترسه باهاشون سلامعلیک کنه

ازن زن دومش هم یه دختر گیرش اومد که اونم فلجه😔

خدایا توبه

استفغرالله

یه بنده خدایی یه دختر داشت بارداری دومشم دختر بود همش میگفت دختر میخوام چیکار یه دختر بسه دیگه چه خبره، پسر میخوام، خدا هم دختر دومی رو تو بارداری ازشون گرفت و سقط شد بعدم یه پسر بهشون داد ، الان پسره تو ۱۵ سالگی هر روز رو پدر و مادرش دست بلند میکنه میزنتشون زندگی رو جهنم کرده 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مثلا مادربزرگم خدابیامرز عاشق پسرا و عروساش بود و دخترا رو کنیز اونا میدونستتو دو سال اخر عمرش پسرها ...

خدا صبرتون بده

ماهم از اینجور آدما دیدیم ولی خداروشکر سنم کم بود و فوت شدن😮‍💨

من باردارم 

یه دختر دارم

همه یجوری التماس خدا میکنن ک بچم پسر باشه انگار که چی..‌‌

واقعا ناراحت میشم ک اینجوری میگن 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
2809