2777
2789
عنوان

مامانم میگه همه از من متنفرن

195 بازدید | 17 پست

کنکوری ام بخدا بعصی وقتا وقت ندارم برا سر خاروندن ۹شب میخوابم۳پامیشم حتی وقت نمیکنم برم مدرسه و حتی وقت نمیکنم بعضی وقتا ناهار شام بخورم. 

برا همین دیگه نه مهمونی میرم نه چیزی و اکثریت فامیلمون ازم دلخورن یکی میگه مامانم فوت کرد نازنین نیومد یکی میگه داشتیم می‌رفتیم تفریح نازنین نیومد و... الان با مامانم بحثم شد برگشته میگه همه از تو متنفر چه ما که خانوادت باشیم چه فامیل تو فقط بایذ بمیری و نحس بودنت کم شه:)چقدر آدما اینقدر زود دل میشکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

اخه فامیل کجای زندگی ادمن. 

خب ناراحت بشن مگه مهمه 

بی خیال

فکر آینده ت باش

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
والا حق دارن یعنی چی که یبار در هفته نمیزنی بیرون بری جایی برای مغزخودت وحال خودت هم خوبه شمادیگه از ...

مراسم عزاداری به چه درد من میخوره؟ رو بوم افتاده نیستم هدفی که می‌خوام با قر و ناز نمیشع بدستش اورد

ب نظرم ب هدفت فک کن نشستن پیش فامیل غیر حرفا خاله زنکی چیزی دیگ برای آدم نداره مامانتم حتما از رو عصبانیت گفته هرچند حرف بدی بوده فردا همینا اگ رشته خوبی آدم قبول نشه هزارتا حرف میزنن ک اودت درس نخوندی 

بستگی به رابطتت با مامانت داره من و مامانم رابطه فررند والدیمون شده خواهری یوقتا ناراحت میشیم از این حرفا میزنیم بعدش میشینیم باهم چایی میخوریم انگار که نه انگار 😂

به دل نگیر یوقتا بخاطر هورمون هاست یوقتا فشار عصبی و خستگیه ، بحثتون شده یچی گفته بنده خدا

وقتی کار درستو میکنی برات حرف فامیل مهم نباشه تو همین یه سال رو فرصت داری برای ساختن ۳۰ یا ۴۰ سال آیندت طبیعتا الویتت باید درست باشه نه مراسمات 

گر تحمل نکنم جور زمان را چه کنم‌...
2809