2777
2789
عنوان

اگه یکیو ببینین تو خیابون داره فریاد میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
اگه ميشد يكي ميزدم تو دهنش ك جلو من تو خيابون فرياد نزنه 😐 ولي خب چون احتمالا وحشي بازي در بياره فق ...

یه بار اینجوری شدم 

اگه یکی مثل شما میزد تو گوشم میتونستم قاتلش بشم چون اون لحظه حس جنون بهم دست داد

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
یه بار اینجوری شدم اگه یکی مثل شما میزد تو گوشم میتونستم قاتلش بشم چون اون لحظه حس جنون بهم دست داد

بخاطر همين نميرم بزنم تو دهنش ولي تو ذهنم تصور ميكنم ك زدم ب فحش اكتفا ميكنم

والا همه خيلي مشكلات دارن و اين كارا درست نيست اعصاب بقيه رو خرد كنيم 

بخاطر همين نميرم بزنم تو دهنش ولي تو ذهنم تصور ميكنم ك زدم ب فحش اكتفا ميكنموالا همه خيلي مشكلات دار ...

میدونی آدم وقتی اینجوری میشه که سالها سکوت کرده باشه آدمای درونگرا اینجوری که نمیتونن در لحظه از حقشون دفاع کنن در نهایت یه روزی اینجور منفجر میشن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

چیز عجیبی نیست تو این وضعیت اقتصادی جامعه...

همه به زور خودشون رو سرپا نگه داشتن

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
اگه ميشد يكي ميزدم تو دهنش ك جلو من تو خيابون فرياد نزنه 😐 ولي خب چون احتمالا وحشي بازي در بياره فق ...

تو خیابون نه منظورم پارک و جای خلوته که یکی دو نفرن

بعدشم این رفتارتون نشون میده که هیچ ارزشی برای روح و روانی انسان ها قائل نیستین اون قطعا یه فشار خیلی زیادی روش بود

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
2809