2777
2789
عنوان

کاش بابام میمرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 93 پست
چجوری دوست بشم بخدا حتا نمیدونم چجوری دوستی هم فقط چت نیس باید زنگ بزنی دیت بری شرایط هیچیو ندارم حت ...

از همین چت کردن 

ولی خیلیا هم شیادنا حواست باشه دل نبندی و طرف ولت کنه منو لعنت کنی بابت پیشنهادم😅    

چون من دقیقااا میدونم امثال پدر تو ممکنه چه بلایی سر دخترشون بیارن

بدون تحقیق و هیچی دختررو راهی میکنن و طرفو از چاله راهی چاه میکنن...

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین چت کردن ولی خیلیا هم شیادنا حواست باشه دل نبندی و طرف ولت کنه منو لعنت کنی بابت پیشنهادم😅 ...

من ک کلا چتی بودم و گفتم اگ واقعا منو میخوای و میخوای نجاتم بدی همین الان بیا و نجاتم بده خداروشکر اومد

2805
افرین دستت درد نکنه خدا هرچی میخوای بهت بده

ایشالله که خوشبخت بشن فقط🥲🥲

ممنون سلامت باشی

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
من ک کلا چتی بودم و گفتم اگ واقعا منو میخوای و میخوای نجاتم بدی همین الان بیا و نجاتم بده خداروشکر ا ...

آخه اگه این حرفو به پسر جماعت بزنی بعدا ممکنه تو زندگی ادمو بکوبه..   بگه خونه پدرت فلان بود بهمان بود من تو درستت کردمو و ..

جلو این پسرا باید با سیاست عمل کرد

با یه چت ک نمیان بگیرن ک عزیزم😂

آقا منو پارتنرم با ریپلای اینستا آشنا شدیم 

همین دوستمو همسرش با چت 

بازم میگما همه که بگیر نیستن شاید یه عوضی پشت اکانت نشسته باشه باید دقیق بود

با یه چت ک نمیان بگیرن ک عزیزم😂

ن خیلیا اگ براشون از اول با صداقت همه چیو تعریف کنی میان شب خواستگاری میبیننت با هم ک آشنا شدن هم خودشون هم خانوادشون صددرصد میگیرن.....البته خانواده شوهرم خانوادمو خونشون و دیدن خیلی راضی نبودن باورت نمیشه مادرشوهرم ولی بغلم کرد برام گریه کرد و منو از همون اول برد خونشون و شهر خودشون عقد کردن و تا زمانی ک خونه دار شیم اونجا نگهم داشت

آخه اگه این حرفو به پسر جماعت بزنی بعدا ممکنه تو زندگی ادمو بکوبه.. بگه خونه پدرت فلان بود بهمان ب ...

ن شوهر من تا حالا یبارم نگفته خدا سر شاهده  پسر اگ انسان باشه و انسانیت داشته باشه هرگز نمیگه

ن شوهر من تا حالا یبارم نگفته خدا سر شاهده پسر اگ انسان باشه و انسانیت داشته باشه هرگز نمیگه

خداروشکر🥰🥰 

من خودم چون زیاد دورو برم‌دیدم‌اینارو صرفا بر اساس تجربه گفتم‌

ایشالله که خوشبختیتون روز افزون بشه❣️❤️‍🔥❤️‍🤎❤️

2809