2777
2789

بچه ها شوهرم میگع وقتی من بچه رو دعوا میکنم تو ازونور بغلش کن و نزار فک کنه تنهاست و برعکس وقتی تو دعواش میکنی من بغلش کنم، حالا من میگم نه وقتی یکی از والدین بچه رو دعوا میکنه دیگری باید چیزی نگه و به والد دیگه احترام بزاره و طرفداری بچه رو نکنه بچه فک نکنه چون بابام دعوام کرد و مامانم داره طرفداری میکنه پس حرف بابام و به یه ورم بگیرم، غیر از تنبیه بدنی ک باید جلوی طرفو بگیری، شوهرم چندین بار بهم گفته این موضوع و من هر بار متقاعدش کردم ک گفته تو درست نیست اما باور نداره بنظر شما کدوم رفتار درسته نظراتتونو میخونم💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بنظرم دعوا کررن درست نیست اما رسوندن مفهوم کاراشتباه بچه باید جوری باشه ک پدرومادر پشت هم دربیان

اما نباید جوری بچه تهدید بشه ک بترسه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

والا من یه کلیپ کره ای میدیدم تو اینستا سره غذا 

پدر بچشو دعوا کرد 

خانومه اصلا سرشو نیاورد بالا نگاه کنه 

اصلا نباید دخالت کنی تو تنبیه بچه 

اگه تنبیه بدنی باشه اون فرق میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا انطور که میدیدم نمیبینم``

منم با شما موافقم

وقتی عصبانیت پدر تموم شد خودش بچه رو تحویل بگیره و دلیل ناراحتیشو براش توضیح بده و قول بگیره ازش ک دیگه تکرار نکنه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بستگی داره

اگر اتفاقی که باعث دعوای پدر شده فقط به بچه و پدر ربط داشته شما نباید دخالت کنید و باید محبت رو ادامه بدید

اگر موضوعی بوده که به تربیت بچه ربط داره و کلی بوده نه نباید بغل کنید و با شوهرتون باید هماهنگ باشید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بستگی باباهه به حق دعوا کرده یا ناحق

اگه حق داشته شما باید پشت شوعرت دربیای (اما خب ملایم تر از شوعرت رفتار کنی مثلا بگی پسرم پدرت درست میگه)

اما اگه به ناحق داره دعواش میکنه باید اجازه ندی و حامی بچت باشی

ولی بنظر من اصلا بچه رو دعوا نکنین لدفا

این منطقیه تره که اصلا باهاش تند رفتار نکنین..

وقتی دعوا کردین کمی سرزنش دو سه دقیقه ی محترمانه اس

آره اون یکی والد بهتره نیاد ب بچه دلداری بده ک حرف اون یکی زمین نیافته و بی اهمیت جلوه نکنه

ولی اگ یکیتون با سیلی و لگد افتادین ب جون بچه 

خب اون یکی قاعدتا باید بیاد بغلش کنه ک بچه کمتر ضربه ی روحی بخوره

حالا خودتون بسنجین

حرف شما درسته

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2809