2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 10179 بازدید | 638 پست

گندم خانوم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

خو شاید بیاد دوباره😐ابرو واسش نذاشتی😂😭

😂😂😂انتقام بود😞😂نه شوخی کردم نمیتونه بیاد کلا

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا

تو کی نی نی میاری؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

عکس نینی اسی رو میخوامبرام جور میکنی؟🥺

واستا بیاد دارم واسش چرا به این خشکله عکس نمیده🤨🤨

حالا فعلا اینو داشته باش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

😂😂😂انتقام بود😞😂نه شوخی کردم نمیتونه بیاد کلا

🤣🤣🤣خیانتکار عبضی

هروقت تورفتی دانشگاه 😂😂

😂😂😂من نمیرم دانشگاه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

چند ساله درگیر ناباروری ام 

التماست میکنم برای منم دعا کنی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
واقعا چیشد که اسمتو گذاشتی پشه خیس😂😐

خیلی تعریف کردم داستان شو.....ولی خوب چون تویی یه بار دیگه میگم😁😁

تو دوران مدرسه خیلی مریض میشدم یعنی همش دستمال کاغذی دستم بود یا سرفه میکردم ...یه دوستی داشتم بهم می‌گفت پشه مریض😐😐😐حالا دلیل پشه گفتنشو نمی‌دونستم واقعا

وقتی میخواستم اکانت نینی سایت و بسازم هر چی میزدم نمیشد ..بعد زدم پشه مریض در کمال تعجب باید بگم اونم نشد😐😐😐بعد اونشب یه بارون ریزی میومد بخاطر همون گذاشتم پشه خیس😂😁

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
تو کی نی نی میاری؟

هروقت رلت اومدگرفتت گفتم بذارم باهم بچه دار بشیم😂😐

2810