2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 10155 بازدید | 638 پست
کاربرهایی که فیک یا واقعی بودنشون معلوم نیس هرروزم داره دست یکیشون رو میشه خیلی واسه من مهم نیستنمثل ...

آنه بدبخت کجاش فیک بود ؟؟؟؟ که کلی بهش تهمت زدی اون یه زن باردار بود ایشونم که تازه زایمان کرده

اره برو چون می‌دونی حق باهات نیست همین الان تو همین تاپیک چند نفر شناختنت و گفتن همه رو اذیت می‌کنی 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
آنه بدبخت کجاش فیک بود ؟؟؟؟ که کلی بهش تهمت زدی اون یه زن باردار بود ایشونم که تازه زایمان کردهاره ب ...

بیا برو بابا ساقیتو عوض کن😅

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان 😂😂

به دوستتم بگو ساقیشو عوض کنه😅دوتا تاپیک زدین پربازدید شده چرا فاز بلاگری ورداشتین فک میکنین همه شمارو میشناسن باهاتون مشکل دارن😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به دوستتم بگو ساقیشو عوض کنه😅دوتا تاپیک زدین پربازدید شده چرا فاز بلاگری ورداشتین فک میکنین همه شما ...

من اصلا تاپیکم پربازدید نشده داداش 😂😂😂😃

فقط خواستم بگم بنده خدا اسی الان تو شرایط خوبی نیست بدن با بدن متفاوته هی نیاید بگید وای چرا اومدی تو گوشی 😐

من اصلا تاپیکم پربازدید نشده داداش 😂😂😂😃فقط خواستم بگم بنده خدا اسی الان تو شرایط خوبی نیست بدن ب ...

مگه نمیگی من تو تاپیک های آنه بهش توهین کردم گفتم فیکه ؟برو از توهین هایی که کردم اسکرین بفرس اگه چیزی هم پیدانکردی حق الناسش گردن خودتو دوستت که الکی تهمت زدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه نمیگی من تو تاپیک های آنه بهش توهین کردم گفتم فیکه ؟برو از توهین هایی که کردم اسکرین بفرس اگه چی ...

من چیزی که اون گفت رو گفتم خود آنست دیگه اون 🫡بعدش مگه دو ساعته نمی‌خوای بری ؟ برو دیگه 

سرما میخوری تا دو روز نمیتونی بیای نی نی سایت ها

من چیزی که اون گفت رو گفتم خود آنست دیگه اون 🫡بعدش مگه دو ساعته نمی‌خوای بری ؟ برو دیگه سرما میخوری ...

خب همین که اینو شنیدم که چیزی ندیدیو الکی تهمت زدی کافیه

من واسه توهین نکردنو توهین نشنیدن گفتم ریپلی نکن وگرنه جایی که بخوان الکی بهم تهمت بزنن وایمیسم از خودم دفاع میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو تاپیک شما نظر دادم که دخالت میکنی؟

نه ولی تاپیک دوستمه و شما فقط  انرژی منفی هستی فقط دنبال حاشیه و دروغ هستی تاپیکی که گفتن انه فیکه رو دیدم و نظرات شماروهم خوندم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

چقدر بی شخصیت واسه تربیت خونوادیت متاسفم ریپلی نکن دیگه نمیخوام دهن به دهن بزارم باهات

واقعا برات متاسفم  تو حال منم وقتی زایمان کردم بد کردی الان گیر دادی به دوستم 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

من چیزی که اون گفت رو گفتم خود آنست دیگه اون 🫡بعدش مگه دو ساعته نمی‌خوای بری ؟ برو دیگه سرما میخوری ...

😂😂

مگه نمیگی من تو تاپیک های آنه بهش توهین کردم گفتم فیکه ؟برو از توهین هایی که کردم اسکرین بفرس اگه چی ...

خودت با زبون خودت تو تاپیکی که ترکید گفتی که منتظر فیلم من بودی و هنوزم فکر میکنی فیک بودم حتی ریپلای زدم روت و تو جوابمونو ندادی 

والا

خوبه خودشم حاملس ها😐 فرض کن من با حال بد تاپیک میزدم ادمایی عین این خانم میومدم اینجوری انرژی منفی میدادن و میگفتن فیک  خداکنه سرش نیاد هیچ وقت من خیلی حال روحیم بدشد اونموقع 🥲

2810