قول دادم امروز بیام سزارین بودم ما ساعت ۱۰ رفتیم بیمارستان دیگه تا کارای بستری رو کنیم و تا نوبتم بشه طول کشید شد ساعت ۱ ۱ رفتم اتاق عمل ۱ نیم بچه به دنیا اومد ۲ نیم اتاق خودم بودم دیگه نی نی بغلم شیرم هم اولش آغوزه و اینکه بشدت درد داشتم و دارم از پمپ درد هم استفاده نکردم چون بچه شیر میدم میگن بده براش ۸ ساعت بعد سزارین چیزی نباید بخوری بعد امروز بعد مایعات خوردن بلخره صبحونه خوردم و همش باید راه برید که این جون منو گرفتتتت دارم کارامو میکنم ساعت ۱ اینا مرخص میشم بریم خونه لنا تا الان بیدار بود یعنی من دیشب ۲ بزور خوابم برد درد داشتم ۷ صبح هم لنا بیدارمون کرد دست مامانم درد نکنه همراهمه الانم بریم خونه مامانم و آبجیم پیشم میمونن ممنون از دعاهاتون دیروزم عکس بچه رو گذاشتم
@مامان_پسرکوچولو
@تعلیقی_بدبخت
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا تاپیکم پربازدید نشده داداش 😂😂😂😃فقط خواستم بگم بنده خدا اسی الان تو شرایط خوبی نیست بدن ب ...
مگه نمیگی من تو تاپیک های آنه بهش توهین کردم گفتم فیکه ؟برو از توهین هایی که کردم اسکرین بفرس اگه چیزی هم پیدانکردی حق الناسش گردن خودتو دوستت که الکی تهمت زدین
خوبه خودشم حاملس ها😐 فرض کن من با حال بد تاپیک میزدم ادمایی عین این خانم میومدم اینجوری انرژی منفی میدادن و میگفتن فیک خداکنه سرش نیاد هیچ وقت من خیلی حال روحیم بدشد اونموقع 🥲
پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.