قول دادم امروز بیام سزارین بودم ما ساعت ۱۰ رفتیم بیمارستان دیگه تا کارای بستری رو کنیم و تا نوبتم بشه طول کشید شد ساعت ۱ ۱ رفتم اتاق عمل ۱ نیم بچه به دنیا اومد ۲ نیم اتاق خودم بودم دیگه نی نی بغلم شیرم هم اولش آغوزه و اینکه بشدت درد داشتم و دارم از پمپ درد هم استفاده نکردم چون بچه شیر میدم میگن بده براش ۸ ساعت بعد سزارین چیزی نباید بخوری بعد امروز بعد مایعات خوردن بلخره صبحونه خوردم و همش باید راه برید که این جون منو گرفتتتت دارم کارامو میکنم ساعت ۱ اینا مرخص میشم بریم خونه لنا تا الان بیدار بود یعنی من دیشب ۲ بزور خوابم برد درد داشتم ۷ صبح هم لنا بیدارمون کرد دست مامانم درد نکنه همراهمه الانم بریم خونه مامانم و آبجیم پیشم میمونن ممنون از دعاهاتون دیروزم عکس بچه رو گذاشتم
@مامان_پسرکوچولو
@تعلیقی_بدبخت
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه