2777
2789
عنوان

معرفی فیلم ادوارد دست قیچی

54 بازدید | 7 پست

🎥دانلود فیلم " #ادوارد_دست_قیچی "

🎬 #Edward_Scissorhands (1990) 

📝خلاصه داستان:

مخترع دیوانه ای با عشق و علاقه، موجودی مصنوعی به نام «ادوارد» می سازد. «ادوارد» تمامی استانداردهای جسمانی بشر را داراست و فقط دست هایش مشکل دارد. (مخترع، موقتا یک جفت قیچی در انتهای دست های او کار گذاشته است.) ولی مخترع مهربان می میرد و «ادوارد» تنها می شود…

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

سلام

ادوارد دست قیچی از بهترین فیلم های تیم برتون هست

همچنین فیلم های:

سوینی تاد 

چارلی و کارخانه شکلات سازی

عروس مردگان

سپاس

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامادوارد دست قیچی از بهترین فیلم های تیم برتون هستهمچنین فیلم های:سوینی تاد چارلی و کارخانه شکلات ...

پنج تا فیلم بگو که دیدی و احساس میکنی کمتر کسی دیده ولی خوب قشنگ باشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پنج تا فیلم بگو که دیدی و احساس میکنی کمتر کسی دیده ولی خوب قشنگ باشه

سلام

اینها توی ژانرهای مختلف من دیدم و به نظرم خوبن ولی شاید سلیقه شما نباشه و خوشتون نیاد به هر حال دیدنش برای یک بار ضرری نداره

Flatliners 1990

Flatliners 2017

Bicnentennial Man 1999

Pans Labyrinth 2006

Intouchables 2011

The Hunt 2012
A Man called ove 2018

Promised Land 2023
Mr church 2016

A Royal Affair 2012
Miracles From Heaven 2016
Hachico A Dog's Story 2011

The Whale 2022

Red Dog 2011

Sublime 2007
V For Vendetta 2005
Wild Tales 2014
4x4 2019

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
سلاماینها توی ژانرهای مختلف من دیدم و به نظرم خوبن ولی شاید سلیقه شما نباشه و خوشتون نیاد به هر حال ...

چقدر جالب

بالاخره یه فیلم باز پیدا شد (:

بله سلیقه من نبود و فقط دو سه تاش رو دیده بودم

ولی به احترام رابین ویلیامز فقید و استاد جلال مقامی الان دارم جومانجی رو دوباره میبینم

خیلی ممنون ❤️🌹

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چقدر جالببالاخره یه فیلم باز پیدا شد (:بله سلیقه من نبود و فقط دو سه تاش رو دیده بودمولی به احترام ر ...

این پادکست درمورد زندگی رابین ویلیامز فقید جالبه دوست داشتین ببینید:

یوتیوب

سینما مورخ رابین ویلیامز