2777
2789
عنوان

چقدر فامیل جماعت عوضیه اخه

282 بازدید | 12 پست

دنیای عجیبیه پارسال من مثل اسکولا رفتم همه جا نشستم میخام کنکور بدم

خالم ک سال تا سال اصن نمیگفت منو خانوادم کی هستیم چنان باهمام صمیمی شده بود ک من حتی به خونه زندگیم و همسرمم ترجیحش میدادم

بعد دقیقا تا چن روز قبل کنکور نهایی همش اسمش رو گوشیم بود هرروز برنامه دورهمی می‌ریخت

دقیقا از فردای روز کنکور اردیبهشت اصلا من کیم اون کیه به کل منو فراموش کرد حتی یبارم دیگ زنگ و پیام نزد

چقدر من ساده بودم بعد الان یه دختر خاله دارم رشتش با من متفاوته ولی امسال همه شون حمایتش میکنن

همه میگن بخون تو رتبه فلان میشی ولی بمن میگفتن برو کنکور فنی بده

بعد الان امروز تو حوزه قلمچی منو دید از جلوم زد شد ولی سلام نکرد خیلی عجیب بود برام واقعا چرا

واقعا نمیدونم چرا

من از شهریور کانون ثبت نام کرده بودم ولی به کسی نگفتم اون از مهر اومد

فکر میکنه من از اون اسکی رفتم 

نمیدونم چرا تصور دارن من از رو رفابت بااون میخام کنکور بدم

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

مهمونی ها هم برای این بوده که نتونی درس بخونی . چه جوری یه کار کنیم درس نخونه قبول نشه ؟ هر شب دعوتشون کنیم بیان خونه مون . ۱ ساعت قبل از اومدن لاید حاضر بشن . تا دیر وقت هم بمونن . شب هم خسته برن بخوابن . زیاد هم بهش زنگ بزنم باهاش حرف بزنم نتونه درس بخونه . و ... . خدا یه مغز بهمون داده از کامپیوتر کوانتومی بهتر ولی باهاش نقشه های بد میکشیم . 

هیچوقت هیچی به خانوادت نگو.من خونه خریدم تا اخرین لحظه هیچکس نمیدونست همه پیام میدادن برام آگهی دیوار میفرستادن برای اجاره خونه.همه چی تموم شد گفتم از حسادت دوستم هفته ی بعدش پیام داد خونه خریده من اصلا هنگ کردم گفت پول نزول کردیم.حسادت دیگران انرژی منفی میزاره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
مهمونی ها هم برای این بوده که نتونی درس بخونی . چه جوری یه کار کنیم درس نخونه قبول نشه ؟ هر شب دعوتش ...

مگه من چه هیزم تری بهشون فروخته بودم ک از قبول شدن اون یکی دختر خالم خوشحال میشن ولی بد منو میخان 

هیچوقت هیچی به خانوادت نگو.من خونه خریدم تا اخرین لحظه هیچکس نمیدونست همه پیام میدادن برام آگهی دیوا ...

من نمیخواستم کسی بفهمه متاسفانه اونم اومده بود قلم چی منو دیده بود تو کل فامیل پیچیده من زیر ابی باز میخام کنکور بدم جس میکنن از رو حسادت به اون دخترست

من نمیخواستم کسی بفهمه متاسفانه اونم اومده بود قلم چی منو دیده بود تو کل فامیل پیچیده من زیر ابی باز ...

هر فکری کنن شما راه خودتو برو.ادماس سمی دوری کن به نفع خودته

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان