2777
2789

شب یهو تبش رفت بالا

شیاف زدم دوتا تا الان با شربت ایبوپروفن الان نمی دونم چ غذایی بهش بدم دلم براش میسوزه بیچاره 

اگ راهکاری دارید بگید 

اشتهاش صفر شده

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچه‌رو بردار ببر درمانگاه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
شیرم نمیخوره؟ شیر بده تا خوب بشه آب و آبمیوه بده بهش هرررر چی میخوره همونو بده

هیچی نمیخوره حتی سینمم پس میزنه اولین باره اینجور میشه 

فک کنم داره دندون در میازه

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

وای منم از دیشب همین جوری شدم 💔💔💔

معدم درد میکنه 

اسهال و استفراغ 

سر درد سر گیجه 😫😫😫😫

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
هیچی نمیخوره حتی سینمم پس میزنه اولین باره اینجور میشه فک کنم داره دندون در میازه

تبش چنده و چند بار اسهال شده؟ معمولا دندون علایم شدید نشون نمیده ممکنه ویروس باشه آب و مایعات با قطره چکان بهش بده بایددددد بخوره اُآر اس اگه اسهاله هنوز پودر کیدی لاکت بریز تو شیر یا آبمیوه بهش بده 

اما چون چیزی نخورده باید ببریش سرم بزنن بهش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم