2777
2789
عنوان

دوستان تکلیف اون تاپیک ساک سه قلو هاچیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 424 پست

باردار بودنش فیک نیست همه بهش گفتن عکس بده رفته عکس از یه جا گیر آورده داده به هر حال یه اشتباهی کرد باردار هستن اونم ۳ قلو روش فشار نیارید با این تاپیک ها 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس سیسمونی که تو تاپیک های دیگش بود مال پینترست بودن،بچه ها دیشب تاپیک زدن گفتن

خب الان خودش کجاس بیاد جواب بده😐😑😂😂

#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍

توی‌نی‌نی‌سایت‌با‌احساسات‌ادم‌بازی‌میکنن🤣

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

2805

وااای اینا رو تو اون تاپیکش دیدم 😐😑

#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍

فیک بود برای من دیروز فحش میبستن فهمیدن فیک نبودم نیومدن ی معذرتاین فیکه ی فحش ندادن ی جور سر خم کر ...

دوست دارم یچیزی بهت بگم ناراحت نشی، شما هم از همون اول اشتباه کردی گفتی من مامانم روسه، اینا باعث میشه کاربرا گارد بگیرن هرچند تو راست بگی،یا عکس گذاشتن که اشتباه محضه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اینا عکسای سیسمونیش ک تو گوگلم بود

مرسی ازت 

حالا خودش کجاس بیاد کارشو توجیح کنه 😑😂

باردار بودنش فیک نیست همه بهش گفتن عکس بده رفته عکس از یه جا گیر آورده داده به هر حال یه اشتباهی کرد ...

یعنی واقعیه؟

دوست دارم یچیزی بهت بگم ناراحت نشی، شما هم از همون اول اشتباه کردی گفتی من مامانم روسه، اینا باعث می ...

ببین 2 نفر با من دشمنی دارن عادتشونه منو تخریب کنند 

ک شدن 3 نفر 

در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد. دُنیآی‌مَن‌خُلاصه‌میشه‌توچِشآت💗H #میگن حسود زیاد دارم مگه نه؟

اینقدر همه فیک شدن دیگه به خودمم شک دارم😂💔

واای واقعا آره همینطوره😂😂😂😂😂😂

فیک بود برای من دیروز فحش میبستن فهمیدن فیک نبودم نیومدن ی معذرتاین فیکه ی فحش ندادن ی جور سر خم کر ...

اون بنده خدا این همه ازت عذرخواهی کرد بعد هنوز میگی یه عذر خواهی نکردن😐

ایرانم🖤🖇️
توی‌نی‌نی‌سایت‌با‌احساسات‌ادم‌بازی‌میکنن🤣

والا بخدا😐😂

واییییی😂😂😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

2809