2777
2789
عنوان

دوستان تکلیف اون تاپیک ساک سه قلو هاچیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 66626 بازدید | 1391 پست
ولی کپ خودت حرف میزنه😝🤣🤣🤣😂😂😂😂شوخی کردما 😐😂

ن عزیزم مشهدی دیگ شوخی چرا ،🫂❤️❤️❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_3 سلاماین جا میگم چون خود کاربر دختر_گرانبها هم ببینن.من توی تاپیک فلان کاربر که در مورد س ...

من به درستی اینجا صحبت کردم 

شما یه کاربر معمولی که حرفش را کسی نخونه نبودی که اون جوری آتیش بیار معرکه شدی! 

شما مگه نی نی یاری که به دیگران تهمت چندکاربره بودن میزنی؟ 

وصل به نی نی یاری؟ خب بگو تا همه بدونن شفاف بشه! 

کی به شما اجازه میده اینطوری تو سایت جولان بدی و دیگران را به شک بندازی؟ 

کاربرها اگه میگن مهلقا دروغگو هست یا کاربر سه قلوها و ...، اینها چهار تا فکت درست و حسابی پشت حرفشون هست و میان وسط با فکت صحبت میکنند...

شما چی ؟ شما رو هوا حق نداری یه فنگی بندازی وسط بگی من میدونم من میدونم ...

فکر کردم دلجویی میکنی بعدش ولی نه شما کار اشتباهی که کردی را حاضر نیستی بپذیری...

نی نی یارم اگر اینجاها وارد بشه خوبه ...بیاد قشنگ شفاف سازی کنه که شما چیکاره ای که به دیگران میگی چندتاکاربری دارند؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

@niniyar_3 بعد حالا توی این تاپیک، کاربران روی پست ایشون ریپلای و پشت سر من حرف می زنن.

هر کسی خاطرات خودش را داره میگه روی پست من...

دل کاربرها ازت پر بود اینجا گفتن ...

چون شدی یه خط قرمز که کسی نمیتونه بگه اشتباه کردی...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

😂من لهجه مشهدی رو دوس دارم

@ملکه70    

سلام

لطف می کنین تاپیک رو قفل کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_3    

سلام

لطفا اگر میشه تاپیک رو قفل یا تعطیل کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_3 سلاملطفا اگر میشه تاپیک رو قفل یا تعطیل کنین.ممنون

دارم میخونم پست هارو

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

@niniyar_3 بعد حالا توی این تاپیک، کاربران روی پست ایشون ریپلای و پشت سر من حرف می زنن.

حالا خوبه ۲ تا بیشتر نبودن.

دوتا بیشتر نبودن؟

چون اولین بار نیست که با کاربری شما چنین مشکلاتی پیش اومده لطفا از این به بعد شما هم مثل کاربرهای عادی در سایت فعالیت کنید نیازی نیست قوانین رو به کاربرا تذکر بدید هر کسی تو سایت فعالیت میکنه میتونه تو بخش قوانین و مقررات شرایط استفاده از سایت رو ببینه غیر از این باشه کاربریش تعلیق میشه