2777
2789

دوساله با پسری دوستم خدا شاهده چیزی بین ما نبوده تو این مدت اسم آورده دیده راضی نیستم دیگه پیگیر نشده بخاطر این که پیش من بد نشه و یکنواخت بوده کلا اما رابطه مون یکم سرد شده من با خودم فکر کردم دوتا مشکل پیدا کردم یکی گیر دادن من بوده یکی هم این که تو این مدت تنها محبت فیزیکی که بین ما بوده یا سرشو گذاشته رو پام یا دست همو گرفتیم ولی بقیه بیشتر راحت هستن در حد لب و بغل و شیطنت های دیگه دیشب حرف انداختم یکم باهام خوبتر رفتار کرد خودشو مشتاق نشون داد حالا نمی‌دونم هوسباز هست یا نه اما دوساله چشم بد بهم نداشته راستی مشکل اصلیم هم اینه که از من سرتر هستش وضع مالی خیلی خوب مال من ضعیف این پوستش مثل برف سفیده مال من سبزه س و خیلی تفاوت هست بخاطر همین خواهرم میگه کات کن البته دلیل اون اینه که این آدم مناسبی برای تو نیست شاید چون خیلی به خودش میرسه دور از جانش بلانسبت شما یه عده خیال کنن لاشی هستش نمی‌دونم اما دوسش دارم و فامیل داماد ماعه خیلی بلاتکلیف هستم میترسم جلو نیاد اگه بیاد هم موندگاری نداشته باشه این رابطه 

قبل این با یه نظامی دوست بودم آنقدر بی توجهی کردم از نظر محبت و اینا ولی خب رفت ازدواج کرد برام شد حسرت بخاطر همین نمیخوام برای این کم بزارم از طرفی میترسم باهاش راحت شم بزاره بره و من خونه اونا که نمیتونم برم هرچقدر اعتماد باشه باز زشته شأن من میاد پایین خونه خودمون هم مامانم هست پایه هست میگه برین اتاق راحت باشین ولی من خجالت میکشم تورو خدا کمکم کن نظر سر سری نده که اینجا تحسین بشی صادقانه راهکار درست بده هرچی لازم هست بپرس تا بگم 

اگه واقعا قصدش ازدواجه شش ماه برای آشنایی کافیه اخه دو سال؟؟؟ 

نه همون شیوه قبلیت بهتره 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانتون میگن با دوس پسرتون که فامیل دامادتونه برید تو اتاق راحت باشید؟!

دکتر آزمایشگاه هستم. در صورت تمایل برای تفسیر نتایج تست هاتون در زمان عدم دسترسی به پزشک تون پیام بدید پاسخگو هستم🌺
اگه واقعا قصدش ازدواجه شش ماه برای آشنایی کافیه اخه دو سال؟؟؟ نه همون شیوه قبلیت بهتره

من دقیقا نمی‌دونم شوک هستم انگار ولی خودش میگه قصدش ازدواج البته تو این مدت سربازیش رو تموم کرد و تازه پس انداز جمع شدشو میخواد مغازه بزنه نمی‌دونم واقعا 

خیلی خوب کاری کردی تا حالا نزاشتی بهت دست بزنه چون اگه یه بار تجربه کرد و باب دلش نبودی میزاره میره فقط پسری که مطمئنید  میخواد باهاتون ازدواج کنه رو بزارید بهتون دست بزنه ارزش شما خیلی بالاتره که به هرکسی اجازه بدید باهاتون راحت باشه و پسری که تکلیفش با شما معلوم نیست شاید اصلا فقط برا سرگرمی تو رو میخواد پس ارزش خودتو پایین نیار

مامانتون میگن با دوس پسرتون که فامیل دامادتونه برید تو اتاق راحت باشید؟!

مامانم میشناستش البته خودمم قبولش دارم اصلا چشم بد نداره ولی میگه بغل کردنت شده حسرت آخه من خیلی کلیپ اینستا می‌دیدم اجازه ندادم باهام راحت بشه الان هم چیزی نگفته ولی چون رابطمون سرده یکم باهاش حرف زدم که کاش تو بغلت بودم و اینا دیدم خیلی مشتاق سو تفاهم نشه چت +۱۸ نکردما . خدایی دارم میگم یبار لب نگرفتیم یبار بغل هم نبودیم 

مامانم میشناستش البته خودمم قبولش دارم اصلا چشم بد نداره ولی میگه بغل کردنت شده حسرت آخه من خیلی کلی ...

کار شما درست بوده ولی هر چقدم اعتماد دارید به گفته خودتون بازم از سرانجامش مطمئن نیستید.

پس پیشنهاد مادرتون منطقی نیس به عقیده من🌺

دکتر آزمایشگاه هستم. در صورت تمایل برای تفسیر نتایج تست هاتون در زمان عدم دسترسی به پزشک تون پیام بدید پاسخگو هستم🌺
دست زدن منظورت چیه ؟ همین بغل و لب و .. ؟

خب از همین بغل و لب وبوس و اینا شروع میشه بعدشم میرسه به جاهای باریک 

البته اگر جنبش و داشته باشی که اصلا نزاری کارت به رابطه بکشه اینا قابل قبوله