2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به خداما اکثرا دور و بریامون که تو سن ۲۵ تا ۳۰ ازدواج کردن به مراتب موفق تر از اونایی هستن که زود ...

دقیقا ماهم جوونا بین ۲۵ تا ۳۰ ازدواج میکنن

نمیدونم چرا اینجا یسریا اینقدر عجله دارن!

2804
من ی دعای قرآنی میخونم ، میخوایش بدم بهت

عزیزم میشه دعاروبگی لطفا

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
26

عووو سنی نداری که

ازدواج چیه دختر از زندگی مجردی لذت ببر

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!
من حداقل خواستگار خوبم ندارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من تا الان کلا خواستگار نداشتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من از ازدواجم راضی نیستم خیلی از آشنایان هم همین طور 

اما یه نفر رو می شناسیم که راضیه و می گفت اگه برگردم باز با همسرم ازدواج می کنم ولی با این وجود زود ازدواج کردم اگر تجربه الان رو داشتم نزدیک سی ازدواج می کردم 

به نظر من با این دید به فکر ازدواج نباش که همدم پیدا می کنی یا تنهاییت برطرف میشه چون ممکنه این اتفاق نیفته اصولا ازدواج با اون چیزی که فکر می کنیم خیلی متفاوته پر از مسئولیت و دغدغه است 

امیدوارم حالا که دوست داری ازدواج کنی کسی سر راهت قرار بگیره که قدرتو بدونه 

ازدواج دائم اگه جور دیگه نشد ، ازدواج دائم با معرفی مجازی هست (کانال های ازدواج دائم تلگرام ، ایتا ، ...

اسی آشنایی مجازی اشتباهه محضه

کسایی ک سنتی میرن جلو یا دوستی واقعی ی سر بری تو زندگیشون میبینی چ خبره ، ی سر ب دادگاه ها بزنی واقعی هارو میبینی ته زندگیشونو

اشتباهه محضه

۹۹ درصد اون مردایی ک تو مجازی تو کانال ازدواج دنبال صیغه.ه ان

برو بشین اسی

نمیدونم چرا الآن اینقدر ازدواج کم شده خیلی از دخترا میگن ما خواستگار نداریم والا من دهه شصتی هستم از چهارده سالگی خواستگار میومد پسرای اون دوره زمونه مسوولیت پذیر بودن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اسی آشنایی مجازی اشتباهه محضهکسایی ک سنتی میرن جلو یا دوستی واقعی ی سر بری تو زندگیشون میبینی چ خبره ...

آره آدم میترسه اونجوری،حداقل آشناییتی باید باشه ندیده نشناخته که اصلاً نمیشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

توصیه هایی که برای جلب خواستگار میکنن و انجام بده ولی فکرتو رها کن بش فک نکن آدم به چیزی اصرار میکنه جواب عکس میده. 

تو اجتماع باش دایره ارتباطتو زیاد کن تیپت امروزی باشه رفتارت موجه و محترم و مودب . اینا عادتت بشه ولی فکرتو از جلب خواستگار دور کن 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
اسی آشنایی مجازی اشتباهه محضهکسایی ک سنتی میرن جلو یا دوستی واقعی ی سر بری تو زندگیشون میبینی چ خبره ...

کامل خوندی

من بارها شنیدم واسه بعضیا موفق بوده

این درصدو از کجا آوردی چقدر زیاد ، کلا بعضیا بدبینن

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید   سمیرا ❤
2809