2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دوره یهو همین میشه 

تایمی که دانشگام شروع شده بود میدیدم همه دوستام (۸۰درصد)ازدواج کردن 

بری جلو میبینی اووووه چه قدر هم سن خودت مجرد زیاد هست 

حرص نخور 

به وقتش هر چیزی میشه با تلاش خودت البته 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2805

😔منم

۲۴ سالمه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه دوره یهو همین میشه تایمی که دانشگام شروع شده بود میدیدم همه دوستام (۸۰درصد)ازدواج کردن بری جلو می ...

بعنی برا ازدواج هم تلاش کنیم؟🥲 اخه من نمیدونم اصلا چجوری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
سنی نداری که!

بحث سن نیس که 🥲 تا الان نشده بعدا هم احتمالش کمه🥲😔 حداقل بزا من اینجوریه

😔منم۲۴ سالمه

ازدواج دائم اگه جور دیگه نشد ، ازدواج دائم با معرفی مجازی هست (کانال های ازدواج دائم تلگرام ، ایتا ، روبیکا و.. گوگل سرچ کنید میاره ) مثل هر ازدواجی ممکنه موفق باشه بستگی داره ، می تونید یه آیدی فیک بسازید و خودتون ، خودتونو معرفی کنید بگید دوستشم ، جور دیگه صحبت کنید صداتونو تغییربدین اگه ویس دادین ، بعد که همه چی اوکی شد و اینو هیچوقت به کسی نگید که خودتون بودین

تا مطمئن نشدین غریبه اس مشخصات واضح ندین یه وقت آشنا نباشه یه وقت فامیل و همسایه بدونه شمایی نیاد یا فکر کنه نقشه بوده براتون بد بشه  اینجور ازدواج ها هفت پشت غریبه باشه خوبه

راجب عکس هم بگید عکس بفرسته ولی شما عکس نفرستید بگید سر فرصت ویدیوکال بگیره ببینه شمارو  

راجب خواسته هاتون از قبل صحبت کنید

اگه اوکی بود خواستید حضوری آشنا بشید

به خانواده بگید دوستم منو معرفی کرده میگه مشخصاتش ایناس ، گفته اگه رضایت دارین ، قرار بذاریم جلسه اول با خانواده ها بریم بیرون آشنا بشیم یا اگه رضایت دارن بیایم خونتون آشنا بشیم (ولی خب چون مجازی هست شناخت ندارین بار اول بیرون بهتره ، به خانواده بگید چون نمی شناسیمشون بار اول بیرون بهتره ) بعد از آشنایی و تحقیق زود عقد نکنید یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی عادی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش کمتره قبل عقد

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید   سمیرا ❤
2809