2777
2789
عنوان

با اولین حقوقم چیکار کنم

172 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها چطورین

من حدودا یه ۱۰ تومن از حقوقم میمونه که بلااستفادس

چیکار کنم هم پولم برکت داشته باشه برام بمونه

کل حقوقم تقریبا ۱۵ تومنه تو نظرم اینه که اول مامان بابامو یه رستوران ببرم یکمشم برا خودم بمونه حدودا ۱۰ تومنش میمونه چیکارش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

1 درصد از حقوقت ن رو نذر امام زمان کنید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

اولا که مبارکه

واسه برکت داشتنش یه چیزی بگم ،

من مامانم وقتی گفت میخواد اینکارو بکنه ، باورم نمیشد و میگفتم بیخوده و خرافاته 

ولی الان یک سالی میشه اینکارو انجام میده

و برکت عجیبی داره من اوایل پشمام ریخته بود😂

سعی کن یه حساب جدید باز کنی

ماهی یک درصد فقط یک درصد از حقوقت رو بریزی تو اون حساب

تقریبا ماهانه میشه ۱۵۰ هزار تومن که واقعا پولی نیست

به نیت امام زمان

بعد چند ماه که جمع شد ، برای خانواده های نیازمند حتی یکی دوتا خانواده هم که شده ، مواد غذایی تهیه کن بده بهشون

و بگو از طرف امام زمان هست

خیلی تاثیر عجیبی داره

من خودم رفتم باش طلا خریدم یک پلاک زیبای پروانه که برام نماد بیرون اومدن از پیله ام ووپیشرفت بود 

خیلی دوستش دارم البته میگم کاش سنگین تر میگرفتم چون خیلی ظریفه و میخوام همیسه یادگاری برام بمونه و بعد ها بدم دختر قشنگم....

اگر اینکارو کنی پشیمون نمیشی

من خواستم خانوادمو شیرینی مهمون کنم رستوران اصلا قبول نکردن و پیچوندنم . واقعا نمیدونم چرا 

راستی شغلت چیه .؟

2809