2777
2789
عنوان

سرفه های آلرژیک کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
عزیزم بچه ی من وجاریمم همینه اگه بزرگ بود راهکارمیدادم بهت یک روزه سرفه هاشوقطع میکرد اما ۹ماهشه ونم ...

بچه های شما هم از کوچیکی اینجوری بددن؟

از خود عالمی بخواه واز عالمی هیچ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محصولات کنجد دار بهش ندهگوجه و کاکائو و پسته و شیر و ماست(مخصوصا سرد) خیلی حساسیت زا هستنکلا بهتره ب ...

دکتر گفته مواد غذایی سهم کمی تو تحریک آلرژیش داره بیشتر همون ویروس وگردو خاک بوی عطر واسپند وسیگارو...

هفته پیش انقدرسرفه هاش بالاگرفته بود که بچه هاتومدرسه دعواش کرده بودن که مریضی نیا ولی بنده خدامریض ...

یعنی اسپری های استنشاقی هم روش تاثیر نداره؟

دکتر گفته مواد غذایی سهم کمی تو تحریک آلرژیش داره بیشتر همون ویروس وگردو خاک بوی عطر واسپند وسیگارو. ...

عزیزم من طبق تجربه ای که خودم دارم گفتم 

پسرم ۱۲ سالشه و از یک سالگی درگیرش هستم

وقتی سالم باشه بله اثر کمی داره

اما وقتی دچار ویروس شد و مثل فرزند شما سرفه داره اثرش خیلی بالاست و کاملا مشهوده

بازم شما مادرشی و صلاحشو میدونی

بچه های شما هم از کوچیکی اینجوری بددن؟

دخترجاریم یادم نمیاد ولی پسرخودم سه چهارسالش بود سینوزیت گرفت ازاونموقع اینطوریه ولی از نوزادی آلرژی واگزماداشت

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نه والا اسپری سدیم کلراید که اصلا،باز مومتازون یکم بهتره ولی اونم سرخودنمیتونم بدم یعنی میترسم

نه منظورم اسپری هایی که تو دهن میزنن مثل سالبوتامول وفلوهیل

نه والا اسپری سدیم کلراید که اصلا،باز مومتازون یکم بهتره ولی اونم سرخودنمیتونم بدم یعنی میترسم

نه منظورم اسپری هایی که تو دهن میزنن مثل سالبوتامول وفلوهیل