2777
2789
عنوان

بالاخره شب پیش نامزدم موندم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 72 پست

دوستانی که نگران دوش گرفتن من هستند هر روز اگر باشگاه باشم بعدش نباشم صبح میگیرم عادتمه موهام هم کوتاه زیاد آبکشی نمیخواد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مگ داری رمان مینویسی از ساعت ۹تاحالا

تموم شد دیگه من چند روز سخت داشتم هفته قبل این دیگه تکمیلش کرد الان ۱۰۰ برابر این تو دلم مونده میخواهم مامانم ناهار درست کرد تعریفش بدهم تا شب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه آخریش هم میگم خودتون کمکم کنید دیگهمن نامزدم صدا زدم بیاد اتاق کارش داشتم دخترخاله فکر کرد من م ...

رو چ حسابی رفتی خونه دختر خاله شوهرت خوابیدی😐

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
رو چ حسابی رفتی خونه دختر خاله شوهرت خوابیدی😐

اولش قرار شد شب خونه خودشون بخوابیم بعد دخترخاله پیشنهاد داد چون اونا زود میخوابن دیگه حوصله شب نشینی ندارند پایین بریم خونه اونها که کاش نمیرفتم 😖

اولش قرار شد شب خونه خودشون بخوابیم بعد دخترخاله پیشنهاد داد چون اونا زود میخوابن دیگه حوصله شب نشین ...

خب. ب نامزدت میگفتی من راحت نیستم اونجا 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
خب. ب نامزدت میگفتی من راحت نیستم اونجا

دیگه افتادم تو عمل انجام شده اولین تجربم از برخورد با خانواده اش بود 

اسی ببخش‌ها یعنی‌شب‌تو‌یه‌اتاق‌خوابیدید و نامزدتزمین خوابید و تو رو‌تخت بغل‌و بو س ...اینا ؟؟

نه هیچی خسته بودم من رو تخت اون رو زمین واقعا هیچی به هیچی البته درست خوابم نبرد 

نه هیچی خسته بودم من رو تخت اون رو زمین واقعا هیچی به هیچی البته درست خوابم نبرد

اسی داداشت یهو از ماجرا رفت بیرون؟ چی شد بچه؟ گمش نکرده باشی تو تولد

سلامتی و خوشبختی دخترم
اسی داداشت یهو از ماجرا رفت بیرون؟ چی شد بچه؟ گمش نکرده باشی تو تولد

گفتم که با داداش نامزدم رفتش خونه 

گفتم که با داداش نامزدم رفتش خونه

خوبه فکر کردم یادت رفته مونده بچه یطرف🤭

خودتم فکرشو نکن بلاخره زن و شوهرین باید تو یه اتاق میخوابیدین طبیعیه پیش هم باشین

سلامتی و خوشبختی دخترم
قدرت داستان نویسی افتضاحی داری تو یه دست لباس داشتی صبح بلند شدی خونه مردم که برای اولین باره رفتی د ...

واقعا اینهمه مدت سرکارربودیم با تاپیکای قبلیش طبیعی تر بود 

اینجا دیگه دست خودشو رو کرد😂 نتونس جلو زیاده روی کردنش تو قصه بافیو بگیره همین باعث لو رفتنش شد 

مسخره