2777
2789
عنوان

بالاخره شب پیش نامزدم موندم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 72 پست

خلاصه دیگه وقت خواب شد من چون برنامه قبلی نداشتم که بمونم یا نه شلوار لی و شومیز تنم بود خب این تا اینجا بعدش من خودم هم هیکلم بد نیست باشگاه هم میرم 🏃‍♀️ دخترخاله خودش خوش هیکله ها ولی هیکل زنونه طور به من میگه بیینم لباس های من اندازه ات میشه⁉️ من حداقل همینجوری چشمی هم یه سایز ازش کوچکترم آخه‼️

بعد منو برد اتاق خواب چند تا ست خونگی بهم نشون داد گفت بیین کدوما خوشت میاد من یکی تیشرت شلوار راحتی ست انتخاب کردم مناسب بود بعد با پوزخند میگه عزیزم از همین با شلوارکش هم دارم گفتم ممنون فعلا زوده آخه خندید میگه از این فرصت ها استفاده کنید حیفه 😖😡

حالا من همون ست مناسبه رو پوشیدم خودش هم یه چیز کوتاه پوشید وقتی من میپوشیدم هم از اتاق بیرون نرفت معذبم کرد خودش که اوکی بود 😱

حالا من گفتم دیگه با این چیز کوتاه که پوشیده از اتاق بیرون نمیاد دیگه ما خانوما تو اتاق میخوابیم دیدم رفت تو سالن سمت شوهرش و نامزد من ‼️ بچه ها من بخدا اینجوری حساس الکی نیستم خودم حجاب نمیکنم حتی ولی دیگه اونجوری رفت پیش نامزدم حرصم گرفت ولی باز چیزی بروز ندادم نامزدم صدا کردم میشه بیای که دخترخالش هم شنید گفت فکر کنم میخواد بری پیشش تو اتاق ولی من فقط میخواستم بیاد بهش بگم معذبم 😭😭😭 

حالا ادامه میدم دیگه چی شد شما یکم راهنمایی کنید تا اینجا از دست این دخترخاله نامزد چکار کنم⁉️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

داره از دلخوشیاش میگه بابا گزارش برا چی بزار بگه نرفته

بیا این آخری رو بخون بازم یکی دیگه میزارم ولی فعلا اینو بیین راهنمایی کن‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه دیگه وقت خواب شد من چون برنامه قبلی نداشتم که بمونم یا نه شلوار لی و شومیز تنم بود خب این تا ا ...

بهتره دیگه با این خانوم رفت و آمد نداشته باشی آزاد بودن هم حدی داره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خدایا ب کجا رسیدیدم که شب موندنی نامزدشو تعریف میکنه اونم پارت😂😂😂😂

بیا لطفا همش رو گفتم این آخری که دختر خالش رفت رو اعصابم رو ببین 

زود زود بگو بیکار نیستیم که

بیاید تو رو خدا اون کارای دخترخالش که اذیتم کرد نوشتم دیگه پارت آخره😭

بنظرم زیاد باهاش صمیمی نشو و ازش فاصله بگیر منظورم این نیس بد بشی باهاش فقط عادی باهاش رفتار کن 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

خلاصه دیگه وقت خواب شد من چون برنامه قبلی نداشتم که بمونم یا نه شلوار لی و شومیز تنم بود خب این تا ا ...

دیگه آخریش هم میگم خودتون کمکم کنید دیگه

من نامزدم صدا زدم بیاد اتاق کارش داشتم دخترخاله فکر کرد من میخواهم کنارم بخوابه اومد با شوق و ذوق میگه آره تازه عروس حق داره نباید جداشون کنیم منو شوهرم تو حال میخوابیم شما برید تو اتاق کلی هم تیکه انداخت که خوش بگذره و اینا 😭

آخرش من رو تخت خوابیدم نامزدم پایین تخت رو زمین خوابم هم نبرد همش فشار خوردم صبح هم زودتر از همه پا شدم رفتم یه دوش گرفتم آماده شدم دیگه این تاپیک رو زدم برگشتم خونه خودمون 

خلاصه شب خوبی بود تولد و اینا ولی کارهای دخترخاله حرصی بود خودش میفهمیدا ولی بازی در می آورد 😭😭😭

چ کنم بعدا از دستش ⁉️

دیگه ازاین به بعدشوبایدخودت بهتر بدونی زیاد باهاش صمیمی نشو

طرف مجلس گرم کن فامیله همه جا دعوته همه خودشون میکشن باهاشون رفت و آمد کنه نظر میده از این شخصیت هاس 

طرف مجلس گرم کن فامیله همه جا دعوته همه خودشون میکشن باهاشون رفت و آمد کنه نظر میده از این شخصیت هاس

اگه میبینی که روزندگیت اثرداره رفتاراش پس بهتره زیادگرم نگیری خب هرجاباشه باشه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دیگه آخریش هم میگم خودتون کمکم کنید دیگهمن نامزدم صدا زدم بیاد اتاق کارش داشتم دخترخاله فکر کرد من م ...

قدرت داستان نویسی افتضاحی داری 

تو یه دست لباس داشتی صبح بلند شدی خونه مردم که برای اولین باره رفتی دوش گرفتی و ....

واقعا .......

2810