2777
2789
عنوان

این کاربرایی که خیلی ادعا میکنن

837 بازدید | 151 پست

یه سری کاربر هستن همیشه و همه جا درحال نصیحت و ادعای پاکی و نجابت داشتننو میگن ما خانمیم فلانیم

هر چیزی که بر خلاف عقایدشون باشه رو سریع قضاوت میکنن و فحش میدن و دشنام میدن 

تا حرفی بر خلاف باورشون بزنی و محترمانه هم میگی

اونا خیلی زودتر شروع میکنن به فحاشی ، فحش هایی میدن که خود پسرا به همدیگه نمیدن 🤣🤣

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نه تنها اینجا بلکه هرکسی تو هر زمینه ای ادعا کنه برعکسشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

دقیقا همینه 

خیلی واضح از یه سری کلمه های زشت که من روم نمیشه الان بگم استفاده میکنن 

بابا شما که ادعای پاکی و نجابت داری دیگه چرا!!!!

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

نگاه به تاریخ عضویتت و تعداد کامنتات کردم با توجه به این موارد معلومه خودتم زیاد بحث میکنی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
دقیقا همینه خیلی واضح از یه سری کلمه های زشت که من روم نمیشه الان بگم استفاده میکنن بابا شما که ادعا ...

دقیقا دقیقا

نگاه به تاریخ عضویتت و تعداد کامنتات کردم با توجه به این موارد معلومه خودتم زیاد بحث میکنی

اخی چه بهت برخورد 

سایت برای کار دیگه ایه ؟؟ 

همین الان با یکیشون برخورد داشتم😹 خرافه پرستی که فقط دوست داره حرفاش رو تایید کنیم. حرف هم بزنی می‌ره تو تاپیک هات میگرده سوژه پیدا کنه، سریع هم قفل می‌کنه بعد اینکه تیکه هاشو پروند و عرضه بحث کردن نداره 

این کاربری دست چندین نفر است.
2809