2777
2789
عنوان

مردا عابر بانکن همینه که هست

357 بازدید | 30 پست

چطور زنا موظفن خوشگل و خانه دار باشن و هزارتا چیز دیگه بعد مردا واسه پول دادن زورشون میاد

ولی تهش مردی که بیشتر هزینه کنه عزیز تره مثل زنی که خوشگل‌تره هرکی هم بگه نه معلومه این دوتا شرط و نداره🤣☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حققققق

دیشب واقعا به این نتیجه رسیدم 

من برای یه چهره نچرال که تاحالا به جز اصلاح دست تو صورتم نبردم از دید بقیه چهره خوبی دارم 

سر یه سوختگی که از بند انگشت کوچیک تر تو پیشونیم دیشب بهم گفت زشت شدی

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
2805
حقققققدیشب واقعا به این نتیجه رسیدم من برای یه چهره نچرال که تاحالا به جز اصلاح دست تو صورتم نبردم ا ...

یا خدا

این مرد پس فردا که آدم با بچه دار شدن و بالا رفتن سنش هزار عیب و ایراد پیدا میکنه میخواد چی بگه پس؟

نمیدونم مردا خيلي خسیس یا زنان توقع زیادی دارن؟!هميشه سر پول دادن و ندادن مشکل دارن

ببین من ۱۵ ساله متاهلم مردا جووووون میدن سر پول دادن 

اول و آخر هم باید بدنا فقط الکی اوقات خودشون و مارو تلخ میکنن 

یا خدااین مرد پس فردا که آدم با بچه دار شدن و بالا رفتن سنش هزار عیب و ایراد پیدا میکنه میخواد چی بگ ...

برگشتم گفتم بهش مگه از نظرت زشت شدم با یه سوختگی گفت نه مس خوشگل شدی💔💔حالا عکسم و بدون فی..لتر و کرم پودر میزارم ببین واقعا زشتم؟🙂 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

متأسفانه یا خوشبختانه من صرفا عابر بانک نمی‌بینم مرد‌هارو. زن‌هارو صرفا بر اساس زیبایی و اندام نمی‌سنجم‌. حتی اگر موج جامعه به این سمتی باشه..

پاکی، صداقت، بلوغ، اخلاق.. اینا برای من مهم‌ترن..

یعنی انقد لنگ پول ی مردی؟ 

خودت مگه چته که نمی تونی پول در بیاری

تازه کسی موظف نیست  خاندار باشه این خود شمایی که انتحاب می کنی بری خانه دار باشی تو خونه باشی اخر سر دستت جلو ی مرد دراز بشه لطفا جمع نبند

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

واقعا درک نمی کنم سالهاس زنا تو تلاش بودن که از تو سری خوردن خونه نشینی فرار کنن برن کار کنن دستشون تو جیبشون باشه بعد یکی مثل شما بیاد همچیزو خراب کنه

بگه زنا خاندار باید باشن پولشونو مردا بدن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
نه اتفاقا واقعیت جامعه و مردا همینه پیامم و که گزاشتم تو تاپیک بخون

اگر بخوای کلی نگاه کنی مرد باید خوشگل باشه پولدار باشه اخلاق داشته باشه اما ی زن همینکه قیافش به دل بشینه و اخلاق داشته باشه برای ی مرد کافیه البته اگر بخوای منطقی و بدون تعصب نگاه کنی.خود تو با مرد زشت ازدواج نمیکنی .من نمیدونم توی مورد شما چ اتفاقی افتاده ولی خب ما داریم کلی میگیم ن موردی .هستن کسایی که به قیافه اهمیت نمیدن فقط اخلاق براشون مهمه هستن کسایی که ملاک های دیگ دارن.

2810