2777
2789
عنوان

تو رو خدا یکی به من راه حل بده

116 بازدید | 12 پست

پسرم سه ماهشه

نمیخواستیم از اول پستونک بدیم

از چهل روزگی به پستونک عادتش دادیم چون میل شدید به میک زدن داشت و بسیار بدخوابه.

با پستونک میخوابید و آروم میشد

چند روز پیش به خاطر سرماخوردگی بیمارستان بستری شد و از اون به بعد بدخواب بودنش بدتر شده و پستونک رو عوق میزنه و هیچ جوره نمیتونم بخوابونمش.

بخدا خسته شدم، خودمم سرما خوردم و تمام استخوانام درد میکنه، از پنج و نیم بیداره و نمیخوابه.

خیلی خیلی بدخوابه، نه با تکون دادن روی پا میخوابه، نه داخل گهواره، نه زیرسینه...

دیشب شیرخشکشو دادم و بعدش دیدم شیشه خالی رو میک میزنه، سر شیشه خالی رو تو دهنش کردم و میک زد و خوابید، شوهرم میگفت نکن چون براش نفخ میاره ولی من ادامه دادم چون بیشتر از ۶ ساعت بود که بیدار بود و هیچ جوره نمیخوابید، سر شیشه رو میک زد و سریع خوابید.

چیکار کنم،  ممکنه مارک دیگه قبول کنه؟ خودش اونت و بی بی لند داره.

دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم ... وقتی که بیداره باید فقط تو بغل باشه وگرنه گریه میکنه

اینم بگم که دستشو میک میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خسته ای و کم جوون، نیاز به کمکی داری فعلا ، خواهری مادری کسی نیست تو بچه داری یکم کمکت کنه؟ من خودم تا یکسال خواهرزادم و بزرگ کردم خواهرم واقعا تحت فشارهای مختلف بود همش کنارش بودم

عزیزم بچه الان درد داره و مریض اشکلی نداره پسونک ارومش میکنه بهش بد بعد ک حالش خوبش کم کم ازش بگیر و ...

پستونک نمیگیره 

اگه میگرفت که آروم میشد

از وقتی بیمارستان بستری شده دیگه پستونک قبول نمیکنه

خسته ای و کم جوون، نیاز به کمکی داری فعلا ، خواهری مادری کسی نیست تو بچه داری یکم کمکت کنه؟ من خودم ...

مادرشوهرم و مادرم کمکم میکنن

وقتی بیمارستان بود تایمای زیادی مادرم باهاش میموند تا من بیام خونه و استراحت کنم ولی شبا دیگه خودم باید نگه دارم.

بارها شده صبحا ۷ و ۸ ساعت پیش مادرشوهرم مونده و مادرشوهرم گفته حتی نیم ساعت هم نخوابیده و یه سره تو بغل بوده

نمیدونم چرا اینقدر بدخوابه. تو بیمارستان بچه های تخت بغلی اینقدر راحت میخوابیدن.

همین بدخوابیش باعث شد خودشم کلافه شه

مادرشوهرم و مادرم کمکم میکننوقتی بیمارستان بود تایمای زیادی مادرم باهاش میموند تا من بیام خونه و است ...

بازم خداروشکر اون ساعت هایی که کمکت میکنن ، خوب غذا بخور و بخواب که جوون بگیری، خوابش دلایل مختلف داره یا گشنه است و خیلی خوب سیر نمیشه یا ممکنه درد داشته باشه 

پستونک نمیگیره اگه میگرفت که آروم میشداز وقتی بیمارستان بستری شده دیگه پستونک قبول نمیکنه

بچه من پتونک میخورد تو یک سالگی سرما خوردگی گرفتم و پستونک رو پس زد منم خوشحال ک خودش خودب خود پسونک رو پس زد ولی الان ک ۶ سالش تو حرف زدنش مشکل داره همیشه گلوش درگیر عفونت میکنه حساسیت گلو و الرژی داره نمیدونم اینا ربط داره یا ن؟ ولی همون موقع هم گلوش عفونت کرده بود 

شاید البته شاید بچه شما هم حساسیت گلویی داشته باشه 

وقتی یکم گیج میشه برای خواب همون موقع اروم بزار تو دهنش ببین چا عکسالعملی نشون میده اگر گرفت ک هیچ اگر نگرفت بیخیال پستونک شو 

بچه من پتونک میخورد تو یک سالگی سرما خوردگی گرفتم و پستونک رو پس زد منم خوشحال ک خودش خودب خود پسونک ...

من مشکلی ندارم اگه پستونک نخوره

مشکل من اینه که اصلا نمیخوابه.

مگه میشه نوزاد سه ماهه ۶ و ۷ ساعت اصلا نخوابه

خودشم کلافه میشه

گهواره برقی داره، اونجا میذارم جیغ میزنه

رو پا تکون میدم جیغ میزنه

میذارم رو تخت جیغ میزنه

زیر سینه هم نمیخوابه

گاهی زیر شیشه گیج خواب میشه که چون آروغ میگیرم، بیدار میشه

اگه راهی برای خوابوندش بود، خوشحال میشدم پستونک نگیره

بازم خداروشکر اون ساعت هایی که کمکت میکنن ، خوب غذا بخور و بخواب که جوون بگیری، خوابش دلایل مختلف دا ...

تایمایی که اونا نگه میدارن، من سرکار میرم

من به دلایلی مجبورم شدم زودتر برگردم سرکارم...  نمیتونم هم سرکار نرم، مجبورم!

خیلی ضعیف شدم، زیر چشمام چال رفته.

وقتی هم خونه هستم، باید فقط بغلش کنم وگرنه گریه میکنه،  اهل خوابیدن هم که نیست.

درحالیکه نوزاد بود، دائما خواب بود