سلام من تقریبا یه ساله زایمان کردم و سه ماهی هست شدید ریزش مو پیدا کردم شونه میزنم روزانه۳۰۰ ۴۰۰تا مو میریزه بعد حمامم که چندین برابره موهامو کوتاه کردم ولی اینقد زیاده مثل اونایی که شیمی درمانی میکنن بخدا نشستم شمردم۱۹۰۰تا شاخه مو شده دکتر زنان و غدد هم رفتم هورمون تستسترونم بالاس و تنبلی تخمدان هم دارم کچل شدم همه زیبایی زن به موهاشه بخدا اغراق نمیکنما دونه دونه شمردم موهامو وحشتناک میریضه کسی ریزش مو این چنینی داشته؟پیشونیم بالا رفته شقیقم کامل کامل کچل شده مثل مردا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مامام. تا تنبلیتو درمان نکنی وضعیت همینه . تنبلی یکی از عللش استرس و زندگی ناسالمه از تغذیه بگیر ...
عزیزم دکتر رفتم قبلا بهم جلوگیری میداد بهم نساخت قطع کرد الان مدروکسی میخورم قبلا دیر به دیر یسال میشد پریود نمیشدم الان این سری پریود شدم بعد. ده روز پاک شدم نه روز پاک بودم دوباره پریود شدم پونزده روز پریود بودم با قرص مدروکسی پاک شدم دارم همچنان مدروکسی میخورم