2777
2789
عنوان

ریزش وحشتناک مو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم آهن و مولتی ویتامین میخوری؟ تنبلی رو درمان کن بخاطر تنبلیه

اره عزیزم مولتی و اهن دارم میخورم کم خونی هم نداشتم تو چکاپم فقط هورمون ال اچ و تستسترونم بالاس که برای تنبلیه

2805
اره عزیزم مولتی و اهن دارم میخورم کم خونی هم نداشتم تو چکاپم فقط هورمون ال اچ و تستسترونم بالاس که ب ...

من مامام. تا تنبلیتو درمان نکنی وضعیت همینه . تنبلی یکی از عللش استرس و زندگی ناسالمه از تغذیه بگیر تا خواب و فکر راحت 

هی خدا دیوونه شدم موهامو کوتا کردم ولی از بس میریزه استرسم بیشتر شده

ربطی به کوتاهی نداره شما مشکلت هورمونیه . این مشکلو اکثر دخترا درگیرشن استرس رو دور کن و خودتو درمان کن

نباید رفته رفته کم بشه چون من سه ماهه شدت کرفته ولی روز به روز زیاد ضده جای اینکه بهتر بشه و کمتر

اوج خودشه ...خودشم قطع میشه 

ویتامین و اضطراب و این چیزا همه حرفه 

این نوع ریزش هیچ درمانی نداره

فقط باید خودش قطع بشه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مامام. تا تنبلیتو درمان نکنی وضعیت همینه . تنبلی یکی از عللش استرس و زندگی ناسالمه از تغذیه بگیر ...

عزیزم دکتر رفتم قبلا بهم جلوگیری میداد بهم نساخت قطع کرد الان مدروکسی میخورم  قبلا دیر به دیر یسال میشد پریود نمیشدم الان این سری پریود شدم بعد. ده روز پاک شدم نه روز پاک بودم دوباره پریود شدم پونزده روز پریود بودم با قرص مدروکسی پاک شدم دارم همچنان مدروکسی میخورم

2809