دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای دارم ب خدا میمیرم بغض توگلومه چشمام پرازاشکه اما مشکل خودمم همینه ک ن کار دارم ن هیچی دارم میمیر ...
بنظرمن، با توجه به شرایط شما،اصلا فعلا اقدام به طلاق نکن،
وقتی آدم روی یک سنگی وسط رودخونه ایستاده،تا وقتی اطمینان پیدا نکردی،که سنگ بعدی،محکم تر و بهتر از همین سنگیه،که روش ایستادی،اقدام به جابجایی نکن،بخصوص وقتی دوتا بچه همراهته
وای دارم ب خدا میمیرم بغض توگلومه چشمام پرازاشکه اما مشکل خودمم همینه ک ن کار دارم ن هیچی دارم میمیر ...
مهریه بهت میده؟
خونه داره بهت بده؟
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
ارهن پس انداز ندارم تنها دغدغه ام بچه هامه چون اگه بخوام برم باید بچه هامونبرم چون شرایطشو ندارم من ...
حق داری
منم دلم میخاد طلاق بگیرم
یه خونه با سختی ساختیم زورم میاد ول کنم برم
باید خونه رو پس بگیرم
البته من ۸ ساله ازدواجیدم
چنددد سال هم عقد بودم