2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا شما بچه داریپشتوانه برای جداشدن داری

دخترم ۲۰ سالشه ،من کار میکنم خودم ولی به شدت برام سخته ،من سالهاست ۷ودم هزینه های زندگیو میدم ولی امسال خیلی اذیت شدم سخت از پس هزینه ها برمیام

دخترم ۲۰ سالشه ،من کار میکنم خودم ولی به شدت برام سخته ،من سالهاست ۷ودم هزینه های زندگیو میدم ولی ام ...

بازم خداروشکر کن ک شاغلی 

من نمیدونم با دوتابچه کوچک کجابرم سرکار 

😭😭😭😭

۳۵ آره خوندم امامدرکم چیزی نیس بشه باهاش کارکرد امتحان داره ک منم چون ۱۰سال میگذره فک نکنم قبول بشم

کاش آزمونهای دبیری و دستگاههای اجرایی شرکت میکردی اگه رشته ات مرتبط بود ،نه یا دت نرفته مرور کنی همه میاد تو ذهنت،من ۴۳ سالمه نتونستم دبیری شرکت کنم حسابداری خوندم وگرنه همه کتابام یادمه راحت از پس تدریس برمیام ولی خب کارم جدا از رشته امه، ولی میخوام یه لب تاپ معمولی بخرم یواش یواش کار حسابداری انجام بدم یه سری فروشگاهها حسابدار حضوری نمیخوان بابت بیمه و اینا ،میخوام کار اونارو انجام بدم ،به عنوان شعل دوم

کاش آزمونهای دبیری و دستگاههای اجرایی شرکت میکردی اگه رشته ات مرتبط بود ،نه یا دت نرفته مرور کنی همه ...

دبیری ک ب رشتم نخوردرفتم 

از الان باید ب فکر خودم باشم

بازم خداروشکر کن ک شاغلی من نمیدونم با دوتابچه کوچک کجابرم سرکار 😭😭😭😭

اگه شهر بزرگ هستی کار راحت پیدا میشه من مازندرانم اینجا کار زیاده ،صندوقداری فروشگاه اگه بتونی بری ماهی ۱۲ میده ،بعصی مواقع اسنوا و کوروش جامبو استخدام میکنه ،بزن دیوار و شیپور شهرت استخدامیارو ببین

پسر ودختر ۶ساله و۲ساله

من دخترم بزرگ شده دانشگاه میره خیالم راحته از بابتش ،بچه های شما هم بزرگ میشن و موفق میشن دنیا اینجور نمیمونه ،خدا خیلی بزرگه بهش توکل کن هر کاری میکنی هر قدمی برمیداری اسم خدا به زبونت باشه ،هواتو خواهد داشت هوای بچه هاتو هم همینطور 

فقط تنهاامیدم ب خداس 😭😭😭😭

امیدت به خدا باشه و خودت ،این راهی که میری خیلی سخته اولش به شدت اذیت میشی شاید دوسه ماه اول حالت خیلی بد بشه ولی میگذره ،اگه واقعا میدونی راهی غیر از طلاق نمونده و پشیمون نمیشی تا تهش برو ، شاید اینجوری شوهرت سرش به سنگ بخوره و عاقل بشه شاید تا الان ترس از دست دادنتو نداشته ،من این دوسه ماهو گذروندم و در ظاهر شوهرم عین خیالش نیست