2777
2789

عزیز دلم 

پستت و دیدم و خیلی اندوهگین شدم 

خوب میدونم که یک زن چقدررر عاشق خونه زندگیشه 

و حتی چقدر برای کاسه بشقاب و در دیوار خونه ش ذوق داشته 

و فقط خدا میدونه که چقدر یک‌زن عذاب میکشه که مجبور میشه از خونه و زندگی ش بگذره 

برات آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخام هیچ گاه ترکت نکنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته فشار روته ولی تصمیم یهویی هم نگیر، فکر بعدش و بکن که توش نمونی

زن تا صبرش،لبریز نشه تصمیم نمیگیره عزیزم بیاین هواشو داشته باشیم و بهش دلگرمی بدیم

همه ما لیاقت زندگی کنار آدم درست و داریم

عزیزم منم خیلی استرس داشتم اما انجامش دادم فقط مردم و سعی کن با منطق قانع کنی خصوصا خونوادتدرخواست ط ...

خانواده هامون همه درجریانن قبلا قصد طلاق داشتم همه اومدن حق طلاق و حضانت وازش گرفتن تامن بمونم

فهمیدم ک شوهرم قبلابازنی درارتباط بودومن احتمال میدم زنه ازاین خرابابودومچشون وگرفتم وشوهرم گفت دست برداشته 

اماالان دیدم ک براش بسته اینترنت فرستاده یعنی هنوز درارتباطن میخوام شنبه برم تقاضای طلاق بدم

زن تا صبرش،لبریز نشه تصمیم نمیگیره عزیزم بیاین هواشو داشته باشیم و بهش دلگرمی بدیمهمه ما لیاقت زندگی ...

قطعا همینه، ولی طلاق تصمیم بزرگیه، باید بعدش حمایت خانواده باشه یا ثبات مالی خودش داشته باشه ایشون بچه داره شرایط پیچیده تر هم هست، انشاالله بهترین ها براشون اتفاق می‌افته 

درسته فشار روته ولی تصمیم یهویی هم نگیر، فکر بعدش و بکن که توش نمونی

فهمیدم ک شوهرم قبلابازنی درارتباط بودومن احتمال میدم زنه ازاین خرابابودومچشون وگرفتم وشوهرم گفت دست برداشته 

اماالان دیدم ک براش بسته اینترنت فرستاده یعنی هنوز درارتباطن میخوام شنبه برم تقاضای طلاق بدم

بخاطر این زندگیتو خراب نکن ؛

چرا؟؟؟

کاش با کاربری قبلم تاپیک میزدم میرفتی میخوندی خیانتاش یبارودوبار نبود همه روبخشیدم درآخرم خانوادش بستنم ب فحش ک میخوای جداشی جداشو اعصاب مارو خرد نکن دیگه ب بچه های بدبخت من فکر نکردن ک آواره میشن نگفتن این زن ب خاطر بچه هاش مونده 

اما چون قول داده بود بخشیدم امااینباردیگه نمیتونم