2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
خوش بسعادت شما،حاجتی دارم،لطفا منو دعا کنید،ممنونم

عزمزم محتاجم به دعا .منم مشکلی دارم که یکماهه شروع کردم به خوندن نماز صبح و اول وقت .ولی باشه حتما انشاله خدا به حق بزرگیش دعات را مستجاب کنه و دلت را شاد شماهم دعام کن

پر از غمم ،پره آدمه دورم ولی غریب غریبم،ی مدته ب مشکل مالی خوردیم همه ولمون کردن،چقد التماس کردم بلکه یکی کمکمون کنه شاید از این وضعیت بیایم بیرون ،ب ولله کسی کاری نکرد برامون ،اما بقیه خواهر برادرامو میبینم ب ی لب تر کردن پدر و مادرم صدشونو میزارن ،حقیقت ازشون خیلی ناراحتم...خیلی

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

فهمیدم ک شوهرم قبلابازنی درارتباط بودومن احتمال میدم زنه ازاین خرابابودومچشون وگرفتم وشوهرم گفت دست برداشته 

اماالان دیدم ک براش بسته اینترنت فرستاده یعنی هنوز درارتباطن میخوام شنبه برم تقاضای طلاق بدم

فهمیدم ک شوهرم قبلابازنی درارتباط بودومن احتمال میدم زنه ازاین خرابابودومچشون وگرفتم وشوهرم گفت دست ...

گلی شوهرت هواتو داشت؟

برا خودتو بچه هات کم نذاشت؟

از لحاظ عاطفی ساپورت کرده بود تورو؟

2809