2777
2789
عنوان

در مقابل عشقش نتونستم مقاومت کنم

590 بازدید | 52 پست

هر بلایی میشد سرم آوردی ... تخقیرم کردی منو ندیدی دوستم نداشتی وقت نذاشتی محبت نکردی قشنگ ترین لحظاتم رو زهر مارم کردی فانتزی ج×سی داشتی 

ولی باز ی پیام که میدی انگار همش یادم می‌ره منو ساعت ها به گریه میندازی

جیگرم سوخته از دستت ولی نمیتونم ازت بگذرم .... چرا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

فانتزیش چی بود حالا🤣 رابطهٔ مقعدی نباشه صلوات 

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

میدونی حس میکنم اصلا اعتماد بنفس ندارم ... من هیچی اون که دوستم نداره چرا نمی‌ذاره برم ؟

اصن خواسی بری که نذاشته؟ 

بالاخره یه جا باید تموم بشه 

بنظرم همی حالا بزن بلاکش کن پسره ی بی لیاقت

اصن خواسی بری که نذاشته؟ بالاخره یه جا باید تموم بشه بنظرم همی حالا بزن بلاکش کن پسره ی بی لیاقت

همه جا بلاک کردم به دوستم پیام داده بود به مامانم پیام داد اود دم خونه بخدا آنقدر خوشگلم همه ارزشونه با من باشن و من زنشون باشم الان عکسمو میذارم ببین

همه جا بلاک کردم به دوستم پیام داده بود به مامانم پیام داد اود دم خونه بخدا آنقدر خوشگلم همه ارزشونه ...

پس یه جوری رفتار کن خودش ول کنه بره! دوتا پا داره دوتا دیگه هم قرض کنه فرار کنه 😂

دارم فک میکنم چی بگم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2809